Следете нé или притиснете Escape

Хотел Pallini Beach 4* - Kalithea, Kassandra - Halkidiki

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Pallini Beach 4* - Kalithea, Kassandra - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

26/04-23/05

 

04/10-24/10

24/05-13/06

 

20/09-03/10

14/06-27/06

 

06/09-19/09

28/06-18/07

 

23/08-05/09

19/07-22/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Bungalow First Row

2 Adults

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

3 Adults

119

177

232

294

349

Bungalow First Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

106

157

206

261

310

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

119

177

232

294

349

Bungalow First Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

119

177

232

294

349

Bungalow Second Row

2 Adults

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

3 Adults

104

151

203

255

307

Bungalow Second Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

92

135

181

227

273

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

104

151

203

255

307

Bungalow Second Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

104

151

203

255

307

Bungalow Third or Forth Row

2 Adults

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

3 Adults

98

149

195

241

276

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

87

132

173

214

246

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

98

149

195

241

276

Bungalow Third or Forth Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

98

149

195

241

276

Double Side Sea View

2 Adults

70

103

133

164

187

Double Side Sea View

3 Adults

95

140

180

221

252

Double Side Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

70

103

133

164

187

Double Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

70

103

133

164

187

Suite Sea View

2 Adults

103

146

187

230

259

Suite Sea View

3 Adults

129

183

234

287

323

Suite Sea View

4 Adults

142

201

257

316

355

Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

124

176

224

276

310

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

103

146

187

230

259

Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

129

183

234

287

323

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

129

183

234

287

323

Suite Side Sea View

2 Adults

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

3 Adults

116

169

220

270

307

Suite Side Sea View

4 Adults

127

186

242

296

337

Suite Side Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

111

162

211

259

294

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

116

169

220

270

307

Suite Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

116

169

220

270

307

Double for Single Use

1 Adult

54

80

103

127

145

Минимум престој

 

2

2

3

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Pallini Beach 4* - Kalithea, Kassandra - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

26/04-23/05

 

04/10-24/10

24/05-13/06

 

20/09-03/10

14/06-27/06

 

06/09-19/09

28/06-18/07

 

23/08-05/09

19/07-22/08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Bungalow First Row

2 Adults

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

3 Adults

119

177

232

294

349

Bungalow First Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

106

157

206

261

310

Bungalow First Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

88

131

172

218

259

Bungalow First Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

119

177

232

294

349

Bungalow First Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

119

177

232

294

349

Bungalow Second Row

2 Adults

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

3 Adults

104

151

203

255

307

Bungalow Second Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

92

135

181

227

273

Bungalow Second Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

77

112

151

189

228

Bungalow Second Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

104

151

203

255

307

Bungalow Second Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

104

151

203

255

307

Bungalow Third or Forth Row

2 Adults

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

3 Adults

98

149

195

241

276

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+1Ch (2-11.99)

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+1Ch (0-1.99)

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

87

132

173

214

246

Bungalow Third or Forth Row

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

73

110

144

178

205

Bungalow Third or Forth Row

3Ad+1Ch (2-11.99)

98

149

195

241

276

Bungalow Third or Forth Row

3Ad+1Ch (0-1.99)

98

149

195

241

276

Double Side Sea View

2 Adults

70

103

133

164

187

Double Side Sea View

3 Adults

95

140

180

221

252

Double Side Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

70

103

133

164

187

Double Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

70

103

133

164

187

Suite Sea View

2 Adults

103

146

187

230

259

Suite Sea View

3 Adults

129

183

234

287

323

Suite Sea View

4 Adults

142

201

257

316

355

Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

103

146

187

230

259

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

124

176

224

276

310

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

103

146

187

230

259

Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

129

183

234

287

323

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

129

183

234

287

323

Suite Side Sea View

2 Adults

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

3 Adults

116

169

220

270

307

Suite Side Sea View

4 Adults

127

186

242

296

337

Suite Side Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

111

162

211

259

294

Suite Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

92

135

176

216

245

Suite Side Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

116

169

220

270

307

Suite Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

116

169

220

270

307

Double for Single Use

1 Adult

54

80

103

127

145

Минимум престој

 

2

2

3

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе