Следете нé или притиснете Escape

Хотел Possidi Holidays Resort 5* - Possidi, Chalkidiki-Kassandra

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Possidi Holidays Resort Hotel 5* - Possidi, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

01.10.18-12.10.18

25.05.18-14.06.18

 

20.09.18-30.09.18

15.06.18-03.07.18

 

09.09.18-19.09.18

04.07.18-17.07.18

 

26.08.18-08.09.18

18.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

100

121

134

151

171

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

100

121

134

151

171

Double Room - Mountain View

2Ad

111

134

150

167

189

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

151

180

201

226

255

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

111

134

150

167

189

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

129

154

172

193

218

Family Room - Mountain View

2Ad

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

200

222

240

251

262

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(6-11)

200

222

240

251

262

Double Room - Sea View

2Ad

123

145

167

178

200

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

165

196

226

241

271

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

123

145

167

178

200

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

141

166

193

205

231

Double Superior  - Sea View

2Ad

134

156

189

200

220

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

180

210

255

271

297

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

134

156

189

200

220

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

154

179

218

231

253

Family Room - Sea View

2Ad

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

211

234

251

262

273

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(6-11)

211

234

251

262

273

Минимум престој

 

 3

 4

 5

 6

 6

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Possidi Holidays Resort Hotel 5* - Possidi, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

01.10.18-12.10.18

25.05.18-14.06.18

 

20.09.18-30.09.18

15.06.18-03.07.18

 

09.09.18-19.09.18

04.07.18-17.07.18

 

26.08.18-08.09.18

18.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

86

102

114

128

145

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

86

102

114

128

145

Double Room - Mountain View

2Ad

95

114

128

142

161

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

128

154

172

191

218

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

95

114

128

142

161

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

109

131

146

164

185

Family Room - Mountain View

2Ad

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

171

189

204

213

222

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(6-11)

171

189

204

213

222

Double Room - Sea View

2Ad

105

123

142

152

171

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

141

166

191

205

230

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

105

123

142

152

171

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

120

142

164

174

196

Double Superior  - Sea View

2Ad

114

133

161

171

187

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

154

179

218

230

253

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

114

133

161

171

187

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

131

153

185

196

216

Family Room - Sea View

2Ad

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

180

199

213

222

232

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(6-11)

180

199

213

222

232

Минимум престој

 

 3

 4

 5

 6

 6

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе