Следете нé или притиснете Escape

Хотел Potidea Palace 4* - Potidea, Kassandra, Halkidiki

4

Попусти

До 30% за резервации на 06.06 - 07.06

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Potidea Palace Hotel 4* - Potidea, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

29/04-24/05

 

01/10-14/10

25/05-14/06

 

17/09-30/09

15/06-12/07

 

24/08-16/09

13/07-23/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Double Eco

2 Adults

163

202

284

330

Double Eco

3 Adults

204

253

355

413

Double Eco

2Ad+1Ch (0-1.99)

163

202

284

330

Double Eco

2Ad+1Ch (2-11.99)

163

202

284

330

Double Deluxe

2 Adults

178

222

308

356

Double Deluxe

3 Adults

223

278

385

446

Double Deluxe

2Ad+1Ch (0-1.99)

178

222

308

356

Double Deluxe

2Ad+1Ch (2-11.99)

178

222

308

356

Double Deluxe Sea View

2 Adults

196

246

339

392

Double Deluxe Sea View

3 Adults

245

308

424

490

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

196

246

339

392

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

196

246

339

392

Double Superior 

2 Adults

191

238

330

381

Double Superior 

3 Adults

239

297

413

476

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-1.99)

191

238

330

381

Double Superior 

2Ad+1Ch (2-11.99)

191

238

330

381

Deluxe Family room

2 Adults

220

271

376

462

Deluxe Family room

3 Adults

275

338

470

578

Deluxe Family room

2Ad+1Ch (0-1.99)

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+1Ch (2-11.99)

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

275

338

470

578

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

220

271

376

462

Deluxe Family room

3Ad+1Ch (0-1.99)

275

338

470

578

Deluxe Family room

3Ad+1Ch (2-11.99)

275

338

470

578

Junior Suite

2 Adults

224

277

383

466

Junior Suite

3 Adults

281

347

479

583

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

281

347

479

583

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

224

277

383

466

Junior Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

281

347

479

583

Junior Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

281

347

479

583

Suite

2 Adults

268

330

458

554

Suite

3 Adults

336

413

572

693

Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

268

330

458

554

Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

268

330

458

554

Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

336

413

572

693

Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

403

495

686

832

Suite Sea View

2 Adults

295

361

502

605

Suite Sea View

3 Adults

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

442

541

752

908

Presidential Suite

2 Adults

572

724

999

1245

Presidential Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

572

724

999

1245

Presidential Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

572

724

999

1245

Минимум престој

 

2

3

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Potidea Palace Hotel 4* - Potidea, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

29/04-24/05

 

01/10-14/10

25/05-14/06

 

17/09-30/09

15/06-12/07

 

24/08-16/09

13/07-23/08

25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 29.04-14.06.2018 И 17.09-14.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 15.06-16.09.2018

Плати 6, остани 7 за престој во периодите: 29.04-24.05.2018 и 17.09-14.10.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Double Eco

2 Adults

163

202

284

330

Double Eco

3 Adults

204

253

355

413

Double Eco

2Ad+1Ch (0-1.99)

163

202

284

330

Double Eco

2Ad+1Ch (2-11.99)

163

202

284

330

Double Deluxe

2 Adults

178

222

308

356

Double Deluxe

3 Adults

223

278

385

446

Double Deluxe

2Ad+1Ch (0-1.99)

178

222

308

356

Double Deluxe

2Ad+1Ch (2-11.99)

178

222

308

356

Double Deluxe Sea View

2 Adults

196

246

339

392

Double Deluxe Sea View

3 Adults

245

308

424

490

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

196

246

339

392

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

196

246

339

392

Double Superior 

2 Adults

191

238

330

381

Double Superior 

3 Adults

239

297

413

476

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-1.99)

191

238

330

381

Double Superior 

2Ad+1Ch (2-11.99)

191

238

330

381

Deluxe Family room

2 Adults

220

271

376

462

Deluxe Family room

3 Adults

275

338

470

578

Deluxe Family room

2Ad+1Ch (0-1.99)

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+1Ch (2-11.99)

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

220

271

376

462

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

275

338

470

578

Deluxe Family room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

220

271

376

462

Deluxe Family room

3Ad+1Ch (0-1.99)

275

338

470

578

Deluxe Family room

3Ad+1Ch (2-11.99)

275

338

470

578

Junior Suite

2 Adults

224

277

383

466

Junior Suite

3 Adults

281

347

479

583

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

224

277

383

466

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

281

347

479

583

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

224

277

383

466

Junior Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

281

347

479

583

Junior Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

281

347

479

583

Suite

2 Adults

268

330

458

554

Suite

3 Adults

336

413

572

693

Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

268

330

458

554

Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

268

330

458

554

Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

336

413

572

693

Suite

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

268

330

458

554

Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

336

413

572

693

Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

336

413

572

693

Suite

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

403

495

686

832

Suite Sea View

2 Adults

295

361

502

605

Suite Sea View

3 Adults

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

295

361

502

605

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

369

451

627

756

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

442

541

752

908

Presidential Suite

2 Adults

572

724

999

1245

Presidential Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

572

724

999

1245

Presidential Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

572

724

999

1245

Минимум престој

 

2

3

4

5

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе