Следете нé или притиснете Escape

Хотел Samel 2* - Siviri, Kassandra, Halkidiki

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Samel Hotel 2* - Siviri, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-25/05

26/05-11/06

 

10/09-01/10

12/06-30/06

 

01/09-09/09

01/07-23/07

 

22/08-31/08

24/07-21/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

46

46

64

73

88

Single Standard

1 Adult

46

46

64

73

88

Single Standard

1Ad+1Ch (2-12.99)

46

46

64

73

88

Single Standard

1Ad+1Ch (0-1.99)

46

46

64

73

88

Triple Standard

3 Adults

62

62

86

98

119

Triple Standard

2Ad+1Ch (2-12.99)

46

46

64

73

88

Triple Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

46

46

64

73

88

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

3Ad+1Ch (2-12.99)

65

65

89

104

125

Family Bunkbed

3Ad+1Ch (0-1.99)

65

65

89

104

125

Доплата за полнпансион +

Возрасен

7

7

7

7

7

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

0

 

Дете (2-12.99)

5

5

5

5

5

Минимум престој

 

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Samel Hotel 2* - Siviri, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-25/05

26/05-11/06

10/09-01/10

12/06-30/06

01/09-09/09

01/07-23/07

22/08-31/08

24/07-21/08

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

46

46

64

73

88

Single Standard

1 Adult

46

46

64

73

88

Single Standard

1Ad+1Ch (2-12.99)

46

46

64

73

88

Single Standard

1Ad+1Ch (0-1.99)

46

46

64

73

88

Triple Standard

3 Adults

62

62

86

98

119

Triple Standard

2Ad+1Ch (2-12.99)

46

46

64

73

88

Triple Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

46

46

64

73

88

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

61

61

83

96

116

Family Bunkbed

3Ad+1Ch (2-12.99)

65

65

89

104

125

Family Bunkbed

3Ad+1Ch (0-1.99)

65

65

89

104

125

Доплата за полнпансион +

Возрасен

7

7

7

7

7

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

0

 

Дете (2-12.99)

5

5

5

5

5

Минимум престој

 

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе