Следете нé или притиснете Escape

Хотел Tresor Sousouras (Ex. Hanioti Palace) 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

4

Попусти

25% попуст за резервации направени до 31.05.2018 кои важат за престој во периодот 03.05-31.05.2018 / Минимум престој 3 ноќи

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Tresor Sousouras Hotel (Ex. Hanioti Palace) 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-31/05

 

01/10-14/10

01/06-12/06

 

16/09-30/09

13/06-30/06

 

01/09-15/09

01/07-20/07

 

21/08-31/08

21/07-20/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Ground floor

2 Adults

51

66

83

95

118

Double Ground floor

3 Adults

68

90

111

128

159

Double Ground floor

2Ad+1Ch (2-5.99)

51

66

83

95

118

Double Ground floor

2Ad+1Ch (6-12.99)

63

83

103

119

147

Double Upper floor

2 Adults

53

78

94

106

129

Double Upper floor

3 Adults

71

105

127

144

175

Double Upper floor

2Ad+1Ch (2-5.99)

53

78

94

106

129

Double Upper floor

2Ad+1Ch (6-12.99)

66

98

117

133

162

Single Standard

1 Adult

51

61

78

89

109

Минимум престој

 

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Tresor Sousouras Hotel (Ex. Hanioti Palace) 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-31/05

 

01/10-14/10

01/06-12/06

 

16/09-30/09

13/06-30/06

 

01/09-15/09

01/07-20/07

 

21/08-31/08

21/07-20/08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 28.02.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Ground floor

2 Adults

51

66

83

95

118

Double Ground floor

3 Adults

68

90

111

128

159

Double Ground floor

2Ad+1Ch (2-5.99)

51

66

83

95

118

Double Ground floor

2Ad+1Ch (6-12.99)

63

83

103

119

147

Double Upper floor

2 Adults

53

78

94

106

129

Double Upper floor

3 Adults

71

105

127

144

175

Double Upper floor

2Ad+1Ch (2-5.99)

53

78

94

106

129

Double Upper floor

2Ad+1Ch (6-12.99)

66

98

117

133

162

Single Standard

1 Adult

51

61

78

89

109

Минимум престој

 

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе