Следете нé или притиснете Escape

Хотели Calypso 2* - Siviri

2

Попусти

25% попуст за резервации направени до 23.05.2018 кои важат за престој во периодот 06.05-23.05.2018 / Минимум престој 3 ноќи

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Calypso Hotel Siviri 2* - Siviri, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-10/05

11/05-21/05

22/05-31/05

01/06-11/06

 

10/09-01/10

12/06-30/06

 

01/09-09/09

01/07-23/07

 

22/08-31/08

24/07-21/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Standard

1 Adult

44

40

48

53

66

75

84

Single Standard

1Ad+1Ch (2-12.99)

44

40

48

53

66

75

84

Single Standard

1Ad+1Ch (0-1.99)

44

40

48

53

66

75

84

Double Standard

2 Adults

44

40

48

53

66

75

84

Triple Standard

3 Adults

59

53

65

71

89

101

113

Triple Standard

2Ad+1Ch (2-12.99)

44

40

48

53

66

75

84

Triple Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

44

40

48

53

66

75

84

Family 2Rooms

3 Adults

80

68

83

89

104

116

128

Family 2Rooms

4 Adults

95

81

99

106

123

137

151

Family 2Rooms

2Ad+1Ch (2-12.99)

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+1Ch (0-1.99)

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

74

63

77

83

96

107

118

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

3Ad+1Ch (2-12.99)

80

68

83

89

104

116

128

Family 2Rooms

3Ad+1Ch (0-1.99)

80

68

83

89

104

116

128

Family Open Plan

3 Adults

71

65

77

83

98

110

122

Family Open Plan

4 Adults

84

77

92

99

116

130

144

Family Open Plan

2Ad+1Ch (2-12.99)

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+1Ch (0-1.99)

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

66

61

72

77

91

102

113

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

3Ad+1Ch (2-12.99)

71

65

77

83

98

110

122

Family Open Plan

3Ad+1Ch (0-1.99)

71

65

77

83

98

110

122

Минимум престој

 

3

3

3

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Calypso Hotel Siviri 2* - Siviri, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-10/05

11/05-21/05

22/05-31/05

01/06-11/06

 

10/09-01/10

12/06-30/06

 

01/09-09/09

01/07-23/07

 

22/08-31/08

24/07-21/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Standard

1 Adult

44

40

48

53

66

75

84

Single Standard

1Ad+1Ch (2-12.99)

44

40

48

53

66

75

84

Single Standard

1Ad+1Ch (0-1.99)

44

40

48

53

66

75

84

Double Standard

2 Adults

44

40

48

53

66

75

84

Triple Standard

3 Adults

59

53

65

71

89

101

113

Triple Standard

2Ad+1Ch (2-12.99)

44

40

48

53

66

75

84

Triple Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

44

40

48

53

66

75

84

Family 2Rooms

3 Adults

80

68

83

89

104

116

128

Family 2Rooms

4 Adults

95

81

99

106

123

137

151

Family 2Rooms

2Ad+1Ch (2-12.99)

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+1Ch (0-1.99)

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

74

63

77

83

96

107

118

Family 2Rooms

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

59

51

62

66

77

86

95

Family 2Rooms

3Ad+1Ch (2-12.99)

80

68

83

89

104

116

128

Family 2Rooms

3Ad+1Ch (0-1.99)

80

68

83

89

104

116

128

Family Open Plan

3 Adults

71

65

77

83

98

110

122

Family Open Plan

4 Adults

84

77

92

99

116

130

144

Family Open Plan

2Ad+1Ch (2-12.99)

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+1Ch (0-1.99)

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((2-12.99) (2-12.99))

66

61

72

77

91

102

113

Family Open Plan

2Ad+2Ch ((2-12.99) (0-1.99))

53

48

57

62

73

81

90

Family Open Plan

3Ad+1Ch (2-12.99)

71

65

77

83

98

110

122

Family Open Plan

3Ad+1Ch (0-1.99)

71

65

77

83

98

110

122

Минимум престој

 

3

3

3

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе