Следете нé или притиснете Escape

Iris Hotel Siviri 3* - Siviri, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

14.05.18-22.05.18

 

01.10.18-16.10.18

23.05.18-07.06.18

 

16.09.18-30.09.18

08.06.18-06.07.18

 

25.08.18-15.09.18

07.07.18-24.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

36

47

66

75

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

36

47

66

75

Double Room -

2Ad

44

57

83

96

Double Room -

2Ad+1ad

59

77

111

129

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

44

57

83

96

Double Room -

2Ad+1ch(2-9)

44

57

83

96

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(2-9)

59

77

111

129

Quadruple Room -

2Ad+2ch(2-9)

55

72

103

120

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

52

64

83

91

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

52

64

83

91

Double Room -

2Ad

73

86

109

121

Double Room -

2Ad+1ad

98

116

146

164

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

73

86

109

121

Double Room -

2Ad+1ch(2-9)

73

86

109

121

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(2-9)

98

116

146

164

Quadruple Room -

2Ad+2ch(2-9)

90

107

135

152

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Iris Hotel Siviri 3+* - Siviri, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

14.05.18-22.05.18

23.05.18-07.06.18

 

16.09.18-30.09.18

08.06.18-06.07.18

 

25.08.18-15.09.18

07.07.18-24.08.18

01.10.18-16.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

33

42

59

68

32

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

33

42

59

68

32

Double Room -

2Ad

40

52

75

86

39

Double Room -

2Ad+1ad

54

69

100

117

52

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

40

52

75

86

39

Double Room -

2Ad+1ch(2-9)

40

52

75

86

39

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(2-9)

54

69

100

117

52

Quadruple Room -

2Ad+2ch(2-9)

50

64

94

108

48

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

47

57

75

83

45

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

47

57

75

83

45

Double Room -

2Ad

65

77

98

109

63

Double Room -

2Ad+1ad

88

103

132

147

85

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

65

77

98

109

63

Double Room -

2Ad+1ch(2-9)

65

77

98

109

63

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(2-9)

88

103

132

147

85

Quadruple Room -

2Ad+2ch(2-9)

81

96

122

136

78

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 3

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе