Следете нé или притиснете Escape

Simantro Beach 4* - Sani, Kassandra, Halkidiki

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Simantro Beach 4* - Sani, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

26/04-23/05

 

04/10-24/10

24/05-13/06

 

20/09-03/10

14/06-27/06

 

06/09-19/09

28/06-18/07

 

23/08-05/09

19/07-22/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

73

110

142

172

191

Double Standard

3 Adults

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+1Ch (12-17.99)

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

87

132

170

206

230

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

73

110

142

172

191

Double Standard

3Ad+1Ch (2-11.99)

98

149

192

232

258

Double Standard

3Ad+1Ch (0-1.99)

98

149

192

232

258

Suite Mountain View

2 Adults

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

3 Adults

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

4 Adults

130

231

290

334

402

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

130

231

290

334

402

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

114

202

253

292

351

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (2-11.99)

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (0-1.99)

118

210

264

304

366

Suite Beach Front

2 Adults

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

3 Adults

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

4 Adults

145

248

306

365

433

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (12-17.99)

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (2-11.99)

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (0-1.99)

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

145

248

306

365

433

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

216

267

318

378

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (0-1.99)

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (2-11.99)

132

226

278

331

393

Double for Single Use

1 Adult

61

88

111

130

149

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Standard

2 Adults

117

154

186

216

235

Double Standard

3 Adults

164

215

258

298

324

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+1Ch (12-17.99)

160

210

253

293

320

Double Standard

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

160

210

253

293

320

Double Standard

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

145

190

229

264

288

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

117

154

186

216

235

Double Standard

3Ad+1Ch (2-11.99)

164

215

258

298

324

Double Standard

3Ad+1Ch (0-1.99)

164

215

258

298

324

Suite Mountain View

2 Adults

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

3 Adults

184

276

330

370

432

Suite Mountain View

4 Adults

218

319

378

422

490

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (2-11.99)

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

180

272

326

365

427

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

209

311

370

413

482

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

172

260

312

350

409

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (2-11.99)

184

276

330

370

432

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (0-1.99)

184

276

330

370

432

Suite Beach Front

2 Adults

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

3 Adults

198

292

344

397

459

Suite Beach Front

4 Adults

233

336

394

453

521

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (12-17.99)

194

287

339

393

455

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (2-11.99)

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (0-1.99)

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

194

287

339

393

455

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

224

327

385

444

512

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

185

275

325

376

436

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (0-1.99)

198

292

344

397

459

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (2-11.99)

198

292

344

397

459

Double for Single Use

1 Adult

83

110

133

152

171

Минимум престој

 

2

2

3

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Simantro Beach 4* - Sani, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

26/04-23/05

 

04/10-24/10

24/05-13/06

 

20/09-03/10

14/06-27/06

 

06/09-19/09

28/06-18/07

 

23/08-05/09

19/07-22/08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

73

110

142

172

191

Double Standard

3 Adults

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+1Ch (12-17.99)

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

98

149

192

232

258

Double Standard

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

73

110

142

172

191

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

87

132

170

206

230

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

73

110

142

172

191

Double Standard

3Ad+1Ch (2-11.99)

98

149

192

232

258

Double Standard

3Ad+1Ch (0-1.99)

98

149

192

232

258

Suite Mountain View

2 Adults

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

3 Adults

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

4 Adults

130

231

290

334

402

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

130

231

290

334

402

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

114

202

253

292

351

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

95

168

211

243

293

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (2-11.99)

118

210

264

304

366

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (0-1.99)

118

210

264

304

366

Suite Beach Front

2 Adults

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

3 Adults

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

4 Adults

145

248

306

365

433

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (12-17.99)

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (2-11.99)

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (0-1.99)

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

145

248

306

365

433

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

216

267

318

378

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

106

180

222

265

315

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (0-1.99)

132

226

278

331

393

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (2-11.99)

132

226

278

331

393

Double for Single Use

1 Adult

61

88

111

130

149

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Standard

2 Adults

117

154

186

216

235

Double Standard

3 Adults

164

215

258

298

324

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+1Ch (12-17.99)

160

210

253

293

320

Double Standard

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

160

210

253

293

320

Double Standard

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

117

154

186

216

235

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

145

190

229

264

288

Double Standard

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

117

154

186

216

235

Double Standard

3Ad+1Ch (2-11.99)

164

215

258

298

324

Double Standard

3Ad+1Ch (0-1.99)

164

215

258

298

324

Suite Mountain View

2 Adults

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

3 Adults

184

276

330

370

432

Suite Mountain View

4 Adults

218

319

378

422

490

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (2-11.99)

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

180

272

326

365

427

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

209

311

370

413

482

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

172

260

312

350

409

Suite Mountain View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

139

212

255

287

337

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (2-11.99)

184

276

330

370

432

Suite Mountain View

3Ad+1Ch (0-1.99)

184

276

330

370

432

Suite Beach Front

2 Adults

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

3 Adults

198

292

344

397

459

Suite Beach Front

4 Adults

233

336

394

453

521

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (12-17.99)

194

287

339

393

455

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (2-11.99)

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+1Ch (0-1.99)

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (0-1.99))

194

287

339

393

455

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((12-17.99) (12-17.99))

224

327

385

444

512

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

185

275

325

376

436

Suite Beach Front

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

150

224

266

309

359

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (0-1.99)

198

292

344

397

459

Suite Beach Front

3Ad+1Ch (2-11.99)

198

292

344

397

459

Double for Single Use

1 Adult

83

110

133

152

171

Минимум престој

 

2

2

3

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе