Следете нé или притиснете Escape

Cronwell Sermilia Resort 5* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-25.05.18

 

27.09.18-13.10.18

26.05.18-06.06.18

07.06.18-01.07.18

 

15.09.18-26.09.18

02.07.18-25.07.18

26.07.18-27.08.18

28.08.18-14.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

98

119

147

172

201

164

Double Room -

2Ad

117

142

176

207

241

197

Double Room -

2Ad+1ad

146

178

220

259

301

246

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

117

142

176

207

241

197

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

117

142

176

207

241

197

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

117

142

176

207

241

197

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

117

142

176

207

241

197

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

134

164

202

239

277

227

Suite -

2Ad

175

212

264

310

361

295

Suite -

2Ad+1ad

219

266

330

388

451

369

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

219

266

330

388

451

369

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

219

266

330

388

451

369

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

175

212

264

310

361

295

Suite -

2Ad+1ch(2-11)

175

212

264

310

361

295

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

175

212

264

310

361

295

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

175

212

264

310

361

295

Suite -

2Ad+2ch(2-11)

201

244

304

358

416

340

Suite Family  -

2Ad

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+1ad

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-11)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

278

362

413

450

527

450

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-11)

278

362

413

450

527

450

Double Room - Promo

2Ad

99

120

150

176

205

167

Double Room - Sea View

2Ad

134

163

202

238

277

227

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

168

204

253

297

347

284

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

134

163

202

238

277

227

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

134

163

202

238

277

227

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

134

163

202

238

277

227

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

134

163

202

238

277

227

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

155

188

233

274

319

261

Suite - Sea View

2Ad

200

244

304

356

415

339

Suite - Sea View

2Ad+1ad

251

306

380

446

519

424

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

251

306

380

446

519

424

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

251

306

380

446

519

424

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

200

244

304

356

415

339

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

200

244

304

356

415

339

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

200

244

304

356

415

339

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

200

244

304

356

415

339

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

231

282

350

410

477

391

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room -

1Ad

111

132

161

185

215

177

Double Room -

2Ad

143

168

202

233

267

223

Double Room -

2Ad+1ad

186

218

260

298

341

286

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

143

168

202

233

267

223

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

150

175

209

240

274

230

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

143

168

202

233

267

223

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

150

175

209

240

274

230

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

174

204

242

278

317

266

Suite -

2Ad

201

239

290

337

387

321

Suite -

2Ad+1ad

259

306

370

428

491

408

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

259

306

370

428

491

408

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

265

312

376

435

497

415

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

201

239

290

337

387

321

Suite -

2Ad+1ch(2-11)

208

245

297

343

394

328

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

201

239

290

337

387

321

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

208

245

297

343

394

328

Suite -

2Ad+2ch(2-11)

241

284

343

397

455

380

Suite Family  -

2Ad

305

388

439

476

553

476

Suite Family  -

2Ad+1ad

318

402

452

490

567

490

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

318

402

452

490

567

490

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

325

408

459

496

573

496

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

305

388

439

476

553

476

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-11)

311

395

446

483

560

483

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

305

388

439

476

553

476

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

311

395

446

483

560

483

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-11)

318

402

452

490

567

490

Double Room - Promo

2Ad

125

146

176

202

231

194

Double Room - Sea View

2Ad

161

189

229

264

304

253

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

208

243

293

337

386

323

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

161

189

229

264

304

253

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

167

196

235

271

310

260

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

161

189

229

264

304

253

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

167

196

235

271

310

260

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

195

228

273

314

359

300

Suite - Sea View

2Ad

227

271

330

383

441

365

Suite - Sea View

2Ad+1ad

290

345

419

485

559

463

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

290

345

419

485

559

463

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

297

352

426

492

565

470

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

227

271

330

383

441

365

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

233

277

337

389

448

372

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

227

271

330

383

441

365

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

233

277

337

389

448

372

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

271

321

389

450

517

430

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-25.05.18

 

27.09.18-13.10.18

26.05.18-06.06.18

07.06.18-01.07.18

 

15.09.18-26.09.18

02.07.18-25.07.18

26.07.18-27.08.18

28.08.18-14.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

84

101

125

146

172

140

Double Room -

2Ad

100

121

150

176

206

168

Double Room -

2Ad+1ad

124

152

187

220

256

210

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

100

121

150

176

206

168

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

100

121

150

176

206

168

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

100

121

150

176

206

168

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

100

121

150

176

206

168

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

114

140

173

202

237

193

Suite -

2Ad

150

182

224

264

307

251

Suite -

2Ad+1ad

186

227

281

330

384

314

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

186

227

281

330

384

314

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

186

227

281

330

384

314

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

150

182

224

264

307

251

Suite -

2Ad+1ch(2-11)

150

182

224

264

307

251

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

150

182

224

264

307

251

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

150

182

224

264

307

251

Suite -

2Ad+2ch(2-11)

172

208

259

304

353

288

Suite Family  -

2Ad

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+1ad

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-11)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

238

308

351

383

449

383

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-11)

238

308

351

383

449

383

Double Room - Promo

2Ad

85

102

128

150

175

143

Double Room - Sea View

2Ad

114

139

173

202

237

194

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

143

174

216

253

295

241

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

114

139

173

202

237

194

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

114

139

173

202

237

194

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

114

139

173

202

237

194

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

114

139

173

202

237

194

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

132

160

198

233

272

222

Suite - Sea View

2Ad

171

208

259

304

353

288

Suite - Sea View

2Ad+1ad

213

260

323

380

441

361

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

213

260

323

380

441

361

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

213

260

323

380

441

361

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

171

208

259

304

353

288

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

171

208

259

304

353

288

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

171

208

259

304

353

288

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

171

208

259

304

353

288

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

196

239

297

349

406

332

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room -

1Ad

97

114

139

160

185

153

Double Room -

2Ad

127

147

176

202

232

195

Double Room -

2Ad+1ad

164

191

227

260

296

250

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

127

147

176

202

232

195

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

133

154

183

209

239

201

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

127

147

176

202

232

195

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

133

154

183

209

239

201

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

154

179

212

242

276

232

Suite -

2Ad

176

208

251

290

333

277

Suite -

2Ad+1ad

226

266

320

370

424

353

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

226

266

320

370

424

353

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

232

273

327

376

430

360

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

176

208

251

290

333

277

Suite -

2Ad+1ch(2-11)

183

215

257

297

340

284

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

176

208

251

290

333

277

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

183

215

257

297

340

284

Suite -

2Ad+2ch(2-11)

211

248

298

343

393

328

Suite Family  -

2Ad

264

334

377

409

475

409

Suite Family  -

2Ad+1ad

277

348

391

422

488

422

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

277

348

391

422

488

422

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

284

354

397

429

495

429

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

264

334

377

409

475

409

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-11)

271

341

384

416

482

416

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

264

334

377

409

475

409

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

271

341

384

416

482

416

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-11)

277

348

391

422

488

422

Double Room - Promo

2Ad

111

129

154

176

201

169

Double Room - Sea View

2Ad

141

165

199

229

263

220

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

183

213

255

293

334

281

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

141

165

199

229

263

220

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

147

172

206

235

270

227

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

141

165

199

229

263

220

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

147

172

206

235

270

227

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

172

199

238

273

311

262

Suite - Sea View

2Ad

197

234

285

330

380

315

Suite - Sea View

2Ad+1ad

253

299

363

419

481

400

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

253

299

363

419

481

400

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

260

306

370

426

487

407

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

197

234

285

330

380

315

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

204

241

292

337

386

321

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

197

234

285

330

380

315

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

204

241

292

337

386

321

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

235

278

337

388

446

372

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе