Следете нé или притиснете Escape

Хотел Danai Hotel 4* - Olympic Beach, Pieria

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Danai Hotel 4* - Olympic Beach, Pieria

Сместување

10.04 – 14.06

15.06 – 15.07

25.08 – 30.09

16.07 – 24.08

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупасион

/%-попуст/

Single Standard

Возрасен

73

84

110

Double/Triple Standard

Возрасен

41

47

62

Трето возрасено лице

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

Прво дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Room Up to 4 Pax Standard

Возрасен

41

47

62

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Junior Suite Double

Возрасен

56

70

93

Минимум престој

3

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Danai Hotel 4* - Olympic Beach, Pieria

Сместување

10.04 – 14.06

15.06 – 15.07

25.08 – 30.09

16.07 – 24.08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 25.04.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупасион

/%-попуст/

Single Standard

Возрасен

73

84

110

Double/Triple Standard

Возрасен

41

47

62

Трето возрасено лице

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

Прво дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Room Up to 4 Pax Standard

Возрасен

41

47

62

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

Junior Suite Double

Возрасен

56

70

93

Минимум престој

3

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе