Следете нé или притиснете Escape

Хотел Elea Village 3* - Akti Elias, Sithonia, Chalkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Elea Village 3* - Akti Elias, Sithonia, Chalkidiki

Сместување

 

14.04 – 25.05

23.09 – 20.10

26.05 – 15.06

09.09 – 22.09

16.06 – 20.07

26.08 – 08.09

21.07 – 25.05

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room for Single Use

Возрасен

52

70

96

131

Double/Triple Standard

Возрасен

30

40

56

73

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Double/Triple Superior Sea View

Возрасен

33

43

61

82

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

Family Standard Up to 4 pax

Возрасен

38

49

72

93

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

Доплати за Се Вклучено

Возрасен

21

21

21

21

Дете (6-11.99)

10

10

10

10

Дете (2-5.99)

0

0

0

0

Минимум престој

3

3

3

3

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Elea Village 3* - Akti Elias, Sithonia, Chalkidiki

Сместување

 

14.04 – 25.05

23.09 – 20.10

26.05 – 15.06

09.09 – 22.09

16.06 – 20.07

26.08 – 08.09

21.07 – 25.05

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.04-15.06.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 16.06-20.10.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Попустите за рана резервација не се валидни за доплатите за Се Вклучено

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room for Single Use

Возрасен

52

70

96

131

Double/Triple Standard

Возрасен

30

40

56

73

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Double/Triple Superior Sea View

Возрасен

33

43

61

82

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

Family Standard Up to 4 pax

Возрасен

38

49

72

93

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

Доплати за Се Вклучено

Возрасен

21

21

21

21

Дете (6-11.99)

10

10

10

10

Дете (2-5.99)

0

0

0

0

Минимум престој

3

3

3

3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе