Следете нé или притиснете Escape

Хотел и спа Anthemus Sea Beach 5* - Akti Elias, Sithonia, Halkidiki

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Anthemus Sea Beach Hotel and Spa 5* - Akti Elias, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

20/04-20/05

 

05/10-31/10

21/05-20/06

 

21/09-04/10

21/06-07/07

 

03/09-20/09

08/07-02/09

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

62

111

157

218

Double Superior Garden View

2 Adults

110

153

202

250

Double Superior Pool or Sea View

2 Adults

122

164

222

272

Junior Suite Garden View

2 Adults

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

3 Adults

168

249

325

416

Junior Suite Garden View

2Ad+1Ch (3-11.99)

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-2.99)

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

147

219

281

353

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

3Ad+1Ch (3-11.99)

168

249

325

416

Junior Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-2.99)

168

249

325

416

Junior Suite Pool or Sea View

2 Adults

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

3 Adults

183

267

355

440

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+1Ch (3-11.99)

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+1Ch (0-2.99)

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

158

232

303

371

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

3Ad+1Ch (3-11.99)

183

267

355

440

Junior Suite Pool or Sea View

3Ad+1Ch (0-2.99)

183

267

355

440

Suite Garden View

2 Adults

185

239

301

391

Suite Garden View

3 Adults

249

322

407

527

Suite Garden View

4 Adults

314

406

512

664

Suite Garden View

2Ad+1Ch (3-11.99)

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-2.99)

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

207

273

341

436

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (3-11.99))

230

307

381

481

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (0-2.99))

207

273

341

436

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((0-2.99) (0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-2.99)

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+1Ch (3-11.99)

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

272

356

446

572

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

249

322

407

527

Suite Garden View

4Ad+1Ch (0-2.99)

314

406

512

664

Suite Garden View

4Ad+1Ch (3-11.99)

314

406

512

664

Suite Sea View

2 Adults

198

261

323

414

Suite Sea View

3 Adults

267

352

437

558

Suite Sea View

4 Adults

337

443

550

703

Suite Sea View

2Ad+1Ch (3-11.99)

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-2.99)

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

221

295

363

459

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (3-11.99))

243

329

403

504

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (0-2.99))

221

295

363

459

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((0-2.99) (0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

3Ad+1Ch (3-11.99)

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-2.99)

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

290

386

476

603

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

267

352

437

558

Suite Sea View

4Ad+1Ch (3-11.99)

337

443

550

703

Suite Sea View

4Ad+1Ch (0-2.99)

337

443

550

703

Wellness Suite Sea Front

2 Adults

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

3 Adults

471

561

864

940

Wellness Suite Sea Front

2Ad+1Ch (3-11.99)

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+1Ch (0-2.99)

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

371

450

680

741

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

3Ad+1Ch (3-11.99)

471

561

864

940

Wellness Suite Sea Front

3Ad+1Ch (0-2.99)

471

561

864

940

Junior Suite Sea Front

2 Adults

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

3 Adults

203

297

389

471

Junior Suite Sea Front

2Ad+1Ch (3-11.99)

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+1Ch (0-2.99)

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

173

254

328

394

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

3Ad+1Ch (3-11.99)

203

297

389

471

Junior Suite Sea Front

3Ad+1Ch (0-2.99)

203

297

389

471

Минимум престој

 

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Anthemus Sea Beach Hotel and Spa 5* - Akti Elias, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

20/04-20/05

 

05/10-31/10

21/05-20/06

 

21/09-04/10

21/06-07/07

 

03/09-20/09

08/07-02/09

8% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 28.02.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

62

111

157

218

Double Superior Garden View

2 Adults

110

153

202

250

Double Superior Pool or Sea View

2 Adults

122

164

222

272

Junior Suite Garden View

2 Adults

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

3 Adults

168

249

325

416

Junior Suite Garden View

2Ad+1Ch (3-11.99)

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-2.99)

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

147

219

281

353

Junior Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

124

185

241

308

Junior Suite Garden View

3Ad+1Ch (3-11.99)

168

249

325

416

Junior Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-2.99)

168

249

325

416

Junior Suite Pool or Sea View

2 Adults

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

3 Adults

183

267

355

440

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+1Ch (3-11.99)

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+1Ch (0-2.99)

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

158

232

303

371

Junior Suite Pool or Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

135

198

263

326

Junior Suite Pool or Sea View

3Ad+1Ch (3-11.99)

183

267

355

440

Junior Suite Pool or Sea View

3Ad+1Ch (0-2.99)

183

267

355

440

Suite Garden View

2 Adults

185

239

301

391

Suite Garden View

3 Adults

249

322

407

527

Suite Garden View

4 Adults

314

406

512

664

Suite Garden View

2Ad+1Ch (3-11.99)

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-2.99)

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

207

273

341

436

Suite Garden View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (3-11.99))

230

307

381

481

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (0-2.99))

207

273

341

436

Suite Garden View

2Ad+3Ch ((0-2.99) (0-2.99) (0-2.99))

185

239

301

391

Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-2.99)

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+1Ch (3-11.99)

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

272

356

446

572

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

249

322

407

527

Suite Garden View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

249

322

407

527

Suite Garden View

4Ad+1Ch (0-2.99)

314

406

512

664

Suite Garden View

4Ad+1Ch (3-11.99)

314

406

512

664

Suite Sea View

2 Adults

198

261

323

414

Suite Sea View

3 Adults

267

352

437

558

Suite Sea View

4 Adults

337

443

550

703

Suite Sea View

2Ad+1Ch (3-11.99)

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-2.99)

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

221

295

363

459

Suite Sea View

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (3-11.99))

243

329

403

504

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((3-11.99) (3-11.99) (0-2.99))

221

295

363

459

Suite Sea View

2Ad+3Ch ((0-2.99) (0-2.99) (0-2.99))

198

261

323

414

Suite Sea View

3Ad+1Ch (3-11.99)

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-2.99)

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

290

386

476

603

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

267

352

437

558

Suite Sea View

3Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

267

352

437

558

Suite Sea View

4Ad+1Ch (3-11.99)

337

443

550

703

Suite Sea View

4Ad+1Ch (0-2.99)

337

443

550

703

Wellness Suite Sea Front

2 Adults

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

3 Adults

471

561

864

940

Wellness Suite Sea Front

2Ad+1Ch (3-11.99)

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+1Ch (0-2.99)

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

371

450

680

741

Wellness Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

349

416

640

696

Wellness Suite Sea Front

3Ad+1Ch (3-11.99)

471

561

864

940

Wellness Suite Sea Front

3Ad+1Ch (0-2.99)

471

561

864

940

Junior Suite Sea Front

2 Adults

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

3 Adults

203

297

389

471

Junior Suite Sea Front

2Ad+1Ch (3-11.99)

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+1Ch (0-2.99)

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((0-2.99) (0-2.99))

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (3-11.99))

173

254

328

394

Junior Suite Sea Front

2Ad+2Ch ((3-11.99) (0-2.99))

151

220

288

349

Junior Suite Sea Front

3Ad+1Ch (3-11.99)

203

297

389

471

Junior Suite Sea Front

3Ad+1Ch (0-2.99)

203

297

389

471

Минимум престој

 

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе