Следете нé или притиснете Escape

Хотел Lily Ann Village 3* - Nikiti, Sithonia, Chalkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Lily Ann Village 3* - Nikiti, Sithonia, Chalkidiki

Сместување

01.05 – 25.05

23.09 – 20.10

26.05 – 15.06

09.09 – 22.09

16.06 – 20.07

26.08 – 08.09

21.07 – 25.08

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room for Single Use

Возрасен

46

59

81

113

Double/Triple Standard

Возрасен

29

37

50

59

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

Family Room Up to 4 pax

Возрасен

37

46

60

73

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Lily Ann Village 3* - Nikiti, Sithonia, Chalkidiki

Сместување

01.05 – 25.05

23.09 – 20.10

26.05 – 15.06

09.09 – 22.09

16.06 – 20.07

26.08 – 08.09

21.07 – 25.08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 01.05-15.06.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 16.06-20.10.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room for Single Use

Возрасен

46

59

81

113

Double/Triple Standard

Возрасен

29

37

50

59

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Прво дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

Family Room Up to 4 pax

Возрасен

37

46

60

73

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе