Следете нé или притиснете Escape

Хотел Makednos 3* - Nikiti, Chalkidiki-Sithonia

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Makednos Hotel 3* - Nikiti, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-15.06.18

 

16.09.18-01.10.18

16.06.18-10.07.18

 

29.08.18-15.09.18

11.07.18-25.07.18

26.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

35

77

86

129

Single Room -

1Ad+1ch(0-2)

35

77

86

129

Double Room -

2Ad

35

74

86

129

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

35

74

86

129

Double Room -

2Ad+1ch(3-12)

35

74

86

129

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

35

74

86

129

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

35

74

86

129

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

44

91

107

161

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

45

87

95

138

Single Room -

1Ad+1ch(0-2)

45

87

95

138

Double Room -

2Ad

54

92

105

147

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

54

92

105

147

Double Room -

2Ad+1ch(3-12)

64

102

114

157

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

54

92

105

147

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

64

102

114

157

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

83

130

145

199

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Makednos Hotel 3* - Nikiti, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-15.06.18

 

16.09.18-01.10.18

16.06.18-10.07.18

 

29.08.18-15.09.18

11.07.18-25.07.18

26.07.18-28.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

32

69

77

116

Single Room -

1Ad+1ch(0-2)

32

69

77

116

Double Room -

2Ad

32

66

77

116

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

32

66

77

116

Double Room -

2Ad+1ch(3-12)

32

66

77

116

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

32

66

77

116

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

32

66

77

116

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

40

83

96

144

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

42

79

87

125

Single Room -

1Ad+1ch(0-2)

42

79

87

125

Double Room -

2Ad

51

86

96

134

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

51

86

96

134

Double Room -

2Ad+1ch(3-12)

61

95

106

144

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

51

86

96

134

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

61

95

106

144

Double Room 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

78

121

134

183

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе