Следете нé или притиснете Escape

Хотел Olympic Bibis Hotel 3* - Metamorfosi, Sithonia - Halkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Olympic Bibis Hotel  3* - Metamorfosi, Sithonia - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/06-10/06

 

21/09-30/09

11/06-30/06

 

01/09-20/09

01/07-15/07

16/07-31/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупасион

Studio

2 Adults

48

72

89

100

Studio

3 Adults

61

89

111

125

Studio

2Ad+1Ch (0-1.99)

48

72

89

100

Studio

2Ad+1Ch (2-5.99)

48

72

89

100

Studio

2Ad+1Ch (6-11.99)

48

72

89

100

Apartment

3 Adults

75

102

120

133

Apartment

4 Adults

89

116

134

147

Apartment

5 Adults

102

130

147

161

Apartment

2Ad+1Ch (0-1.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+1Ch (2-5.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+1Ch (6-11.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (0-1.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (2-5.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (6-11.99))

96

123

141

154

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (0-1.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (6-11.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (2-5.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

85

113

130

144

Apartment

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

4Ad+1Ch (0-1.99)

89

116

134

147

Apartment

4Ad+1Ch (2-5.99)

89

116

134

147

Apartment

4Ad+1Ch (6-11.99)

89

116

134

147

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Olympic Bibis Hotel  3* - Metamorfosi, Sithonia - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/06-10/06

 

21/09-30/09

11/06-30/06

 

01/09-20/09

01/07-15/07

16/07-31/08

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупасион

Studio

2 Adults

48

72

89

100

Studio

3 Adults

61

89

111

125

Studio

2Ad+1Ch (0-1.99)

48

72

89

100

Studio

2Ad+1Ch (2-5.99)

48

72

89

100

Studio

2Ad+1Ch (6-11.99)

48

72

89

100

Apartment

3 Adults

75

102

120

133

Apartment

4 Adults

89

116

134

147

Apartment

5 Adults

102

130

147

161

Apartment

2Ad+1Ch (0-1.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+1Ch (2-5.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+1Ch (6-11.99)

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((2-5.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (0-1.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (2-5.99))

85

113

130

144

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (6-11.99) (6-11.99))

96

123

141

154

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

2Ad+3Ch ((6-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (0-1.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (6-11.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+1Ch (2-5.99)

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

3Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

85

113

130

144

Apartment

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

75

102

120

133

Apartment

4Ad+1Ch (0-1.99)

89

116

134

147

Apartment

4Ad+1Ch (2-5.99)

89

116

134

147

Apartment

4Ad+1Ch (6-11.99)

89

116

134

147

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе