Следете нé или притиснете Escape

Хотел Philoxenia 4* - Psakoudia, Sithonia, Halkidiki

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Philoxenia Hotel 4* - Psakoudia, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

12/05-01/06

 

30/09-12/10

02/06-22/06

 

08/09-21/09

23/06-13/07

 

25/08-07/09

22/09-29/09

14/07-24/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Standard

1 Adult

50

69

79

50

109

Double Standard

2 Adults

66

92

106

66

145

Double Standard

3 Adults

89

125

143

89

196

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

66

92

106

66

145

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

66

92

106

66

145

Family Room

2 Adults

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (12-15.99)

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (0-1.99))

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (2-11.99))

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (12-15.99))

157

202

224

157

314

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

92

119

132

92

185

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Philoxenia Hotel 4* - Psakoudia, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

12/05-01/06

 

30/09-12/10

02/06-22/06

 

08/09-21/09

23/06-13/07

 

25/08-07/09

22/09-29/09

14/07-24/08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 10.05.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Standard

1 Adult

50

69

79

50

109

Double Standard

2 Adults

66

92

106

66

145

Double Standard

3 Adults

89

125

143

89

196

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

66

92

106

66

145

Double Standard

2Ad+1Ch (2-11.99)

66

92

106

66

145

Family Room

2 Adults

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+1Ch (12-15.99)

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (0-1.99))

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (2-11.99))

125

160

178

125

249

Family Room

2Ad+2Ch ((12-15.99) (12-15.99))

157

202

224

157

314

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

92

119

132

92

185

Family Room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

92

119

132

92

185

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе