Следете нé или притиснете Escape

Хотел Porfi Beach 3* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Porfi Beach Hotel 3* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместуваање

17/05-10/06

 

28/09-07/10

11/06-24/06

 

17/09-27/09

25/06-15/07

 

27/08-16/09

16/07-26/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Standard

1 Adult

40

51

62

79

Double Standard

2 Adults

50

64

90

112

Double Superior 

2 Adults

56

73

101

124

Double Superior 

3 Adults

76

98

137

168

Double Superior 

2Ad+1Ch (2-11.99)

56

73

101

124

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-1.99)

56

73

101

124

Family Superior

2 Adults

68

90

112

135

Family Superior

3 Adults

92

122

151

183

Family Superior

2Ad+1Ch (2-11.99)

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+1Ch (0-1.99)

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

85

113

140

169

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

68

90

112

135

Family Superior

3Ad+1Ch (2-11.99)

92

122

151

183

Family Superior

3Ad+1Ch (0-1.99)

92

122

151

183

Family Suite

2 Adults

112

168

202

224

Family Suite

3 Adults

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

112

168

202

224

Family Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

112

168

202

224

Family Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

112

168

202

224

Junior Suite

2 Adults

90

135

168

202

Junior Suite

3 Adults

90

135

168

202

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

90

135

168

202

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

90

135

168

202

Доплати

Возрасен

12

12

12

12

 

Дете (2-11.99)

6

6

6

6

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

Минимум престој

 

2

4

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Porfi Beach Hotel 3* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместуваање

17/05-10/06

 

28/09-07/10

11/06-24/06

 

17/09-27/09

25/06-15/07

 

27/08-16/09

16/07-26/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Standard

1 Adult

40

51

62

79

Double Standard

2 Adults

50

64

90

112

Double Superior 

2 Adults

56

73

101

124

Double Superior 

3 Adults

76

98

137

168

Double Superior 

2Ad+1Ch (2-11.99)

56

73

101

124

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-1.99)

56

73

101

124

Family Superior

2 Adults

68

90

112

135

Family Superior

3 Adults

92

122

151

183

Family Superior

2Ad+1Ch (2-11.99)

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+1Ch (0-1.99)

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

68

90

112

135

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

85

113

140

169

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

68

90

112

135

Family Superior

3Ad+1Ch (2-11.99)

92

122

151

183

Family Superior

3Ad+1Ch (0-1.99)

92

122

151

183

Family Suite

2 Adults

112

168

202

224

Family Suite

3 Adults

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

112

168

202

224

Family Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

112

168

202

224

Family Suite

3Ad+1Ch (2-11.99)

112

168

202

224

Family Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

112

168

202

224

Junior Suite

2 Adults

90

135

168

202

Junior Suite

3 Adults

90

135

168

202

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

90

135

168

202

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

90

135

168

202

Доплати

Возрасен

12

12

12

12

 

Дете (2-11.99)

6

6

6

6

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

Минимум престој

 

2

4

4

4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе