Следете нé или притиснете Escape

Хотел Toroni Blue Sea 4* - Toroni, Sithonia, Halkidiki

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Toroni Blue Sea 4* - Toroni, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/04-15/0625/09-05/11

16/06-24/0610/09-24/09

25/06-06/0727/08-09/09

07/07-26/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Superior 

2 Adults

62

112

129

157

Double Superior 

3 Adults

83

151

174

212

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-5.99)

62

112

129

157

Double Superior 

2Ad+1Ch (6-11.99)

77

140

161

197

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-5.99))

77

140

161

197

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

92

168

193

236

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-5.99) (0-5.99))

62

112

129

157

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-5.99)

83

151

174

212

Double Superior 

3Ad+1Ch (6-11.99)

99

180

206

252

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Superior 

2 Adults

79

131

146

176

Double Superior 

3 Adults

107

177

198

238

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-5.99)

79

131

146

176

Double Superior 

2Ad+1Ch (6-11.99)

99

164

183

220

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-5.99))

99

164

183

220

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

119

196

219

264

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-5.99) (0-5.99))

79

131

146

176

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-5.99)

107

177

198

238

Double Superior 

3Ad+1Ch (6-11.99)

127

209

234

282

Минимум престој

 

3

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Toroni Blue Sea 4* - Toroni, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/04-15/0625/09-05/11

16/06-24/0610/09-24/09

25/06-06/0727/08-09/09

07/07-26/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Superior 

2 Adults

62

112

129

157

Double Superior 

3 Adults

83

151

174

212

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-5.99)

62

112

129

157

Double Superior 

2Ad+1Ch (6-11.99)

77

140

161

197

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-5.99))

77

140

161

197

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

92

168

193

236

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-5.99) (0-5.99))

62

112

129

157

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-5.99)

83

151

174

212

Double Superior 

3Ad+1Ch (6-11.99)

99

180

206

252

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Superior 

2 Adults

79

131

146

176

Double Superior 

3 Adults

107

177

198

238

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-5.99)

79

131

146

176

Double Superior 

2Ad+1Ch (6-11.99)

99

164

183

220

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (0-5.99))

99

164

183

220

Double Superior 

2Ad+2Ch ((6-11.99) (6-11.99))

119

196

219

264

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-5.99) (0-5.99))

79

131

146

176

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-5.99)

107

177

198

238

Double Superior 

3Ad+1Ch (6-11.99)

127

209

234

282

Минимум престој

 

3

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе