Следете нé или притиснете Escape

Хотел Village Mare 4* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Village Mare Hotel 4* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

18/05-31/05

 

01/10-10/10

01/06-16/06

 

25/09-30/09

17/06-04/07

 

10/09-24/09

05/07-28/07

 

29/08-09/09

29/07-28/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Eco Room (Bunk Bed)

2 Adults

83

101

139

161

172

Double Standard

2 Adults

87

106

143

165

176

Double Standard

3 Adults

114

134

177

205

222

Double Standard

2Ad+1Ch (0-12.99)

87

106

143

165

176

Double Superior 

2 Adults

97

113

154

177

190

Double Superior 

3 Adults

124

142

189

219

238

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-12.99)

97

113

154

177

190

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

114

136

180

207

222

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-12.99)

124

142

189

219

238

Double Superior Deluxe

2 Adults

101

118

158

182

195

Double Superior Deluxe

3 Adults

128

147

194

223

243

Double Superior Deluxe

2Ad+1Ch (0-12.99)

101

118

158

182

195

Double Superior Deluxe

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

119

141

185

211

227

Double Superior Deluxe

3Ad+1Ch (0-12.99)

128

147

194

223

243

Family Standard 

2 Adults

105

128

169

194

207

Family Standard 

2Ad+1Ch (0-12.99)

105

128

169

194

207

Family Standard 

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

105

128

169

194

207

Maisonette A

2 Adults

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+1Ch (0-12.99)

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

128

182

212

241

260

Maisonette B

2 Adults

147

204

235

266

288

Maisonette B

3 Adults

147

204

235

266

288

Maisonette B

4 Adults

167

226

259

292

317

Maisonette B

2Ad+1Ch (0-12.99)

147

204

235

266

288

Maisonette B

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

3Ad+1Ch (0-12.99)

147

204

235

266

288

Maisonette B

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

4Ad+1Ch (0-12.99)

167

226

259

292

317

Apartment Type A

2 Adults

138

194

228

256

275

Apartment Type A

3 Adults

157

216

251

282

304

Apartment Type A

4 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type A

2Ad+1Ch (0-12.99)

138

194

228

256

275

Apartment Type A

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

138

194

228

256

275

Apartment Type A

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

138

194

228

256

275

Apartment Type A

3Ad+1Ch (0-12.99)

157

216

251

282

304

Apartment Type A

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

157

216

251

282

304

Apartment Type A

4Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

4 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

5 Adults

197

260

297

332

361

Apartment Type B

2Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

4Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Минимум престој

 

3

3

4

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Village Mare Hotel 4* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

18/05-31/05

 

01/10-10/10

01/06-16/06

 

25/09-30/09

17/06-04/07

 

10/09-24/09

05/07-28/07

 

29/08-09/09

29/07-28/08

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.03.2018, КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО Double Standard, Double Superior, Family Standard, Eco Room, Double Superior Deluxe

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.03.2018, КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО Apartment Type A, Apartment Type B, Maisonette A, Maisonette B

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Eco Room (Bunk Bed)

2 Adults

83

101

139

161

172

Double Standard

2 Adults

87

106

143

165

176

Double Standard

3 Adults

114

134

177

205

222

Double Standard

2Ad+1Ch (0-12.99)

87

106

143

165

176

Double Superior 

2 Adults

97

113

154

177

190

Double Superior 

3 Adults

124

142

189

219

238

Double Superior 

2Ad+1Ch (0-12.99)

97

113

154

177

190

Double Superior 

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

114

136

180

207

222

Double Superior 

3Ad+1Ch (0-12.99)

124

142

189

219

238

Double Superior Deluxe

2 Adults

101

118

158

182

195

Double Superior Deluxe

3 Adults

128

147

194

223

243

Double Superior Deluxe

2Ad+1Ch (0-12.99)

101

118

158

182

195

Double Superior Deluxe

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

119

141

185

211

227

Double Superior Deluxe

3Ad+1Ch (0-12.99)

128

147

194

223

243

Family Standard 

2 Adults

105

128

169

194

207

Family Standard 

2Ad+1Ch (0-12.99)

105

128

169

194

207

Family Standard 

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

105

128

169

194

207

Maisonette A

2 Adults

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+1Ch (0-12.99)

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

128

182

212

241

260

Maisonette A

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

128

182

212

241

260

Maisonette B

2 Adults

147

204

235

266

288

Maisonette B

3 Adults

147

204

235

266

288

Maisonette B

4 Adults

167

226

259

292

317

Maisonette B

2Ad+1Ch (0-12.99)

147

204

235

266

288

Maisonette B

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

3Ad+1Ch (0-12.99)

147

204

235

266

288

Maisonette B

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

147

204

235

266

288

Maisonette B

4Ad+1Ch (0-12.99)

167

226

259

292

317

Apartment Type A

2 Adults

138

194

228

256

275

Apartment Type A

3 Adults

157

216

251

282

304

Apartment Type A

4 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type A

2Ad+1Ch (0-12.99)

138

194

228

256

275

Apartment Type A

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

138

194

228

256

275

Apartment Type A

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

138

194

228

256

275

Apartment Type A

3Ad+1Ch (0-12.99)

157

216

251

282

304

Apartment Type A

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

157

216

251

282

304

Apartment Type A

4Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

4 Adults

177

238

274

307

332

Apartment Type B

5 Adults

197

260

297

332

361

Apartment Type B

2Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

2Ad+3Ch ((0-12.99) (0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Apartment Type B

3Ad+2Ch ((0-12.99) (0-12.99))

177

238

274

307

332

Apartment Type B

4Ad+1Ch (0-12.99)

177

238

274

307

332

Минимум престој

 

3

3

4

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе