Следете нé или притиснете Escape

Хотел Village Mare Residence 4* - Kalives, Sithonia, Halkidiki

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Village Mare Residence 4* - Kalives, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/05-31/05

 

01/10-06/10

01/06-16/06

 

10/09-30/09

17/06-14/07

 

29/08-09/09

15/07-28/08

Цените се дадени во евра, на наем на соба, на ден

Maizonete Apartment

2 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

5 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

6 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+3Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+4Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+3Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

5Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Доплата за појадок

Возрасен

4,8

4,8

4,8

4,8

 

Дете (0-13,99)

3,95

3,95

3,95

3,95

Минимум престој

 

3

3

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Village Mare Residence 4* - Kalives, Sithonia, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/05-31/05

 

01/10-06/10

01/06-16/06

 

10/09-30/09

17/06-14/07

 

29/08-09/09

15/07-28/08

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, на наем на соба, на ден

Maizonete Apartment

2 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

5 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

6 Adults

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+3Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

2Ad+4Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

3Ad+3Ch ((0-13.99) (0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Maizonete Apartment

4Ad+2Ch ((0-13.99) (0-13.99))

58

82

111

140

Maizonete Apartment

5Ad+1Ch (0-13.99)

58

82

111

140

Доплата за појадок

Возрасен

4,8

4,8

4,8

4,8

 

Дете (0-13,99)

3,95

3,95

3,95

3,95

Минимум престој

 

3

3

4

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе