Следете нé или притиснете Escape

Хотели Bomo Club Assa Maris 4* - Ag. Nikolaos Ch, Chalkidiki-Sithonia

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Bomo Club Assa Maris 4* - Ag. Nikolaos Ch, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-23.05.18

 

27.09.18-07.10.18

24.05.18-06.06.18

07.06.18-19.06.18

 

03.09.18-15.09.18

20.06.18-30.06.18

01.07.18-24.07.18

25.07.18-27.08.18

28.08.18-02.09.18

16.09.18-26.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

92

142

156

172

189

204

173

132

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

92

142

156

172

189

204

173

132

Double Room - Garden View

2Ad

92

142

156

172

189

204

173

132

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

125

191

210

231

255

274

232

178

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

92

142

156

172

189

204

173

132

Family Room - Garden View

2Ad

139

196

233

257

283

305

257

183

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

153

216

257

283

311

334

283

201

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

153

216

257

283

311

334

283

201

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

139

196

233

257

283

305

257

183

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

167

235

281

308

339

365

308

220

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-11)

146

206

245

270

297

319

270

193

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad

106

163

179

197

218

233

198

152

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

106

163

179

197

218

233

198

152

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-11)

111

172

188

207

229

245

208

160

Double Deluxe  -

2Ad

128

171

187

205

244

255

222

158

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

173

230

252

277

329

344

299

215

Double Deluxe  -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

173

230

252

277

329

344

299

215

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-11)

128

171

187

205

244

255

222

158

Double Deluxe  -

2Ad+2ch(0-11)

128

171

187

205

244

255

222

158

Double Room - Sea View

2Ad

108

154

167

185

216

227

196

143

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

146

207

227

249

290

306

264

194

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

108

154

167

185

216

227

196

143

Family Room - Sea View

2Ad

143

212

250

275

321

334

293

198

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

157

233

275

303

354

369

321

218

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

157

233

275

303

354

369

321

218

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

143

212

250

275

321

334

293

198

Family Room - Sea View

2Ad+2ad

172

255

300

330

386

402

351

238

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

151

223

263

288

338

352

307

208

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad

123

177

194

213

246

260

224

165

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

123

177

194

213

246

260

224

165

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

130

186

204

223

259

273

235

174

Junior Suite - Sea View

2Ad

165

220

274

301

348

359

316

205

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

182

241

301

331

382

394

348

226

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

182

241

301

331

382

394

348

226

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

165

220

274

301

348

359

316

205

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ad

198

263

328

361

417

430

380

246

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

174

230

287

316

365

376

332

216

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 1

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Bomo Club Assa Maris 4* - Ag. Nikolaos Ch, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-23.05.18

 

27.09.18-07.10.18

24.05.18-06.06.18

07.06.18-19.06.18

 

03.09.18-15.09.18

20.06.18-30.06.18

01.07.18-24.07.18

25.07.18-27.08.18

28.08.18-02.09.18

16.09.18-26.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

79

121

133

146

162

173

146

112

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

79

121

133

146

162

173

146

112

Double Room - Garden View

2Ad

79

121

133

146

162

173

146

112

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

107

163

179

197

218

233

198

152

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

79

121

133

146

162

173

146

112

Family Room - Garden View

2Ad

119

166

199

219

241

259

219

156

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

130

184

219

240

264

285

241

172

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

130

184

219

240

264

285

241

172

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

119

166

199

219

241

259

219

156

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

142

200

239

262

288

310

262

187

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-11)

124

175

209

229

253

272

230

164

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad

90

139

153

168

186

199

168

130

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

90

139

153

168

186

199

168

130

Family Room Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-11)

95

145

161

176

195

209

177

136

Double Deluxe  -

2Ad

109

144

158

175

208

217

188

135

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

147

195

213

235

279

293

254

183

Double Deluxe  -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

147

195

213

235

279

293

254

183

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-11)

109

144

158

175

208

217

188

135

Double Deluxe  -

2Ad+2ch(0-11)

109

144

158

175

208

217

188

135

Double Room - Sea View

2Ad

92

131

143

157

184

193

166

122

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

124

176

193

211

248

260

224

165

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

92

131

143

157

184

193

166

122

Family Room - Sea View

2Ad

122

180

212

234

274

285

249

168

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

134

199

234

257

300

314

274

186

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

134

199

234

257

300

314

274

186

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

122

180

212

234

274

285

249

168

Family Room - Sea View

2Ad+2ad

146

217

255

281

328

341

298

202

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

129

189

223

245

287

299

261

177

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad

106

151

165

182

210

221

190

141

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

106

151

165

182

210

221

190

141

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

110

158

173

190

220

232

200

147

Junior Suite - Sea View

2Ad

141

187

232

256

296

305

268

175

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

155

206

256

282

325

336

296

191

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

155

206

256

282

325

336

296

191

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

141

187

232

256

296

305

268

175

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ad

168

223

279

307

354

365

322

209

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

147

196

244

268

310

320

282

183

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 1

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе