Следете нé или притиснете Escape

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-18.05.18

 

23.09.18-21.10.18

19.05.18-08.06.18

 

09.09.18-22.09.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-08.09.18

07.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Economy Room - Annex Building

2Ad

34

53

75

89

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad

46

70

101

120

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(0-6)

46

70

101

120

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(7-12)

50

76

109

129

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(0-6)

34

53

75

89

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(7-12)

37

58

83

98

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ad

58

89

128

151

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)

43

66

94

111

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

43

66

94

111

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(7-12)

46

70

101

120

Family Room - Ground Floor

2Ad

44

64

96

119

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

58

86

129

160

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-6)

44

64

96

119

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(7-12)

48

70

106

130

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)

54

80

120

147

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

54

80

120

147

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(7-12)

58

86

129

160

Family Room Superior -

2Ad

55

75

107

130

Family Room Superior -

2Ad+1ad

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(0-6)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(7-12)

79

109

155

188

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)

88

120

171

207

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-12)

88

120

171

207

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(7-12)

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-6)

55

75

107

130

Family Room Superior -

2Ad+1ch(7-12)

61

83

118

143

Family Room Superior -

2Ad+2ad

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(0-6)

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(7-12)

98

135

193

233

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)

68

94

134

162

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

68

94

134

162

Family Room Superior -

2Ad+2ch(7-12)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(0-6)(7-12)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(7-12)(7-12)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(7-12)

88

120

171

207

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad

36

54

79

96

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(0-6)

36

54

79

96

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(7-12)

44

65

95

114

Double Room - Partial Sea View

2Ad

46

66

98

121

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad

31

47

69

80

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(0-6)

31

47

69

80

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(7-12)

37

56

84

96

Double Room - Upper Floor

2Ad

40

59

87

100

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(0-6)

40

59

87

100

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(7-12)

43

65

96

110

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-18.05.18

 

23.09.18-21.10.18

19.05.18-08.06.18

 

09.09.18-22.09.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-08.09.18

07.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Economy Room - Annex Building

2Ad

31

47

68

80

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad

42

64

91

108

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(0-6)

42

64

91

108

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(7-12)

45

68

98

116

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(0-6)

31

47

68

80

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(7-12)

34

52

75

88

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ad

53

80

116

135

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)

39

59

85

100

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

39

59

85

100

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(7-12)

42

64

91

108

Family Room - Ground Floor

2Ad

40

57

86

107

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

53

78

117

144

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-6)

40

57

86

107

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(7-12)

43

64

95

118

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)

50

72

108

133

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

50

72

108

133

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(7-12)

53

78

117

144

Family Room Superior -

2Ad

50

68

97

117

Family Room Superior -

2Ad+1ad

67

91

130

157

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(0-6)

67

91

130

157

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(7-12)

72

98

140

169

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)

79

108

154

187

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-12)

79

108

154

187

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(7-12)

84

116

164

198

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-6)

50

68

97

117

Family Room Superior -

2Ad+1ch(7-12)

54

75

106

129

Family Room Superior -

2Ad+2ad

84

116

164

198

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(0-6)

84

116

164

198

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(7-12)

89

122

173

210

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)

62

85

120

146

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

62

85

120

146

Family Room Superior -

2Ad+2ch(7-12)

67

91

130

157

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(0-6)(7-12)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(7-12)(7-12)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+3ch(7-12)

79

108

154

187

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad

33

48

70

86

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(0-6)

33

48

70

86

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(7-12)

40

58

85

103

Double Room - Partial Sea View

2Ad

42

59

88

109

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad

29

43

63

72

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(0-6)

29

43

63

72

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(7-12)

34

51

75

86

Double Room - Upper Floor

2Ad

35

54

78

90

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(0-6)

35

54

78

90

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(7-12)

39

59

86

99

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе