Следете нé или притиснете Escape

Хотел Bomo Club Tosca Beach 4* - Kavala

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

 

Bomo Club Tosca Beach 4* - Kavala

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-29.05.18

30.05.18-18.06.18

19.06.18-15.07.18

16.07.18-25.08.18

26.08.18-13.09.18

14.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

109

165

198

245

198

165

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

109

165

198

245

198

165

Double Room -

2Ad

121

190

227

286

227

190

Double Room -

2Ad+1ad

164

256

306

386

306

256

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

121

190

227

286

227

190

Apartment Room - Sea View

2Ad

198

289

350

447

350

289

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad

198

289

350

447

350

289

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

198

289

350

447

350

289

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

198

289

350

447

350

289

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ad

198

289

350

447

350

289

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

198

289

350

447

350

289

Suite - Sea View

2Ad

242

344

407

504

358

303

Suite - Sea View

2Ad+1ad

242

344

407

504

358

303

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

242

344

407

504

358

303

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

242

344

407

504

358

303

Suite - Sea View

2Ad+2ad

242

344

407

504

358

303

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

242

344

407

504

358

303

Минимум престој

 

 2

 3

 5

 5

 3

 2

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Bomo Club Tosca Beach 4* - Kavala

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.18-29.05.18

30.05.18-18.06.18

19.06.18-15.07.18

16.07.18-25.08.18

26.08.18-13.09.18

14.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

94

141

168

208

168

141

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

94

141

168

208

168

141

Double Room -

2Ad

103

162

193

243

193

162

Double Room -

2Ad+1ad

140

218

260

329

260

218

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

103

162

193

243

193

162

Apartment Room - Sea View

2Ad

168

246

297

380

297

246

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad

168

246

297

380

297

246

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

168

246

297

380

297

246

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

168

246

297

380

297

246

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ad

168

246

297

380

297

246

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

168

246

297

380

297

246

Suite - Sea View

2Ad

206

293

345

428

305

257

Suite - Sea View

2Ad+1ad

206

293

345

428

305

257

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

206

293

345

428

305

257

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

206

293

345

428

305

257

Suite - Sea View

2Ad+2ad

206

293

345

428

305

257

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

206

293

345

428

305

257

Минимум престој

 

 2

 3

 5

 5

 3

 2

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.18-29.05.18

30.05.18-31.05.18

Single Room -

1Ad

79

96

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

79

96

Double Room -

2Ad

88

110

Double Room -

2Ad+1ad

119

149

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

88

110

Apartment Room - Sea View

2Ad

144

167

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad

144

167

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

144

167

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

144

167

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ad

144

167

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

144

167

Suite - Sea View

2Ad

175

199

Suite - Sea View

2Ad+1ad

175

199

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

175

199

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

175

199

Suite - Sea View

2Ad+2ad

175

199

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

175

199

Минимум престој

 

 2

 3

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.18-08.05.18

09.05.18-25.05.18

Single Room -

1Ad

66

55

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

66

55

Double Room -

2Ad

66

55

Double Room -

2Ad+1ad

89

74

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

66

55

Apartment Room - Sea View

2Ad

108

89

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad

108

89

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

108

89

Apartment Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

108

89

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ad

108

89

Apartment Room - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

108

89

Suite - Sea View

2Ad

131

109

Suite - Sea View

2Ad+1ad

131

109

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

131

109

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

131

109

Suite - Sea View

2Ad+2ad

131

109

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

131

109

Минимум престој

 

 2

 2

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе