Следете нé или притиснете Escape

Хотел Lucy Beach 5* - Kavala

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Superior - Sea View

1Ad

80

90

124

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

80

90

124

Double Superior  - Sea View

2Ad

101

112

138

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

101

112

138

Junior Suite - Sea View

2Ad

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

172

189

221

Suite Executive - Sea View

2Ad

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

241

272

343

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

68

79

117

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

68

79

117

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

107

123

161

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Sea View

1Ad

92

103

141

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

92

103

141

Double Superior  - Sea View

2Ad

124

140

172

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

124

140

172

Junior Suite - Sea View

2Ad

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

200

223

264

Suite Executive - Sea View

2Ad

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

270

307

386

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

79

94

133

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

79

94

133

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

135

157

204

Минимум престој

 

 3

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Lucy Beach Hotel 5* - Kavala

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Superior - Sea View

1Ad

73

81

112

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

73

81

112

Double Superior  - Sea View

2Ad

91

101

124

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

91

101

124

Junior Suite - Sea View

2Ad

124

136

160

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

167

184

215

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

167

184

215

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

167

184

215

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

124

136

160

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

124

136

160

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

124

136

160

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

124

136

160

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

155

171

199

Suite Executive - Sea View

2Ad

174

196

248

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

234

265

334

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

234

265

334

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

234

265

334

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

174

196

248

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

174

196

248

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

174

196

248

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

174

196

248

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

217

245

309

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

62

72

105

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

62

72

105

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

77

89

116

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

103

120

156

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

103

120

156

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

103

120

156

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

77

89

116

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

77

89

116

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

77

89

116

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

77

89

116

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

96

111

145

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Sea View

1Ad

83

94

128

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

83

94

128

Double Superior  - Sea View

2Ad

112

127

155

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

112

127

155

Junior Suite - Sea View

2Ad

145

162

190

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

195

218

256

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

195

218

256

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

195

218

256

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

145

162

190

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

145

162

190

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

145

162

190

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

145

162

190

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

180

201

238

Suite Executive - Sea View

2Ad

194

221

278

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

262

298

376

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

262

298

376

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

262

298

376

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

194

221

278

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

194

221

278

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

194

221

278

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

194

221

278

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

242

276

348

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

72

84

120

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

72

84

120

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

97

113

146

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

131

153

198

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

131

153

198

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

131

153

198

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

97

113

146

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

97

113

146

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

97

113

146

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

97

113

146

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

121

142

184

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе