Следете нé или притиснете Escape

Хотел Corfu Belvedere Hotel 3* - Agios Ioannis, Corfu

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Corfu Belvedere Hotel 3* - Agios Ioannis, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.05.18-26.06.18

 

20.09.18-10.10.18

27.06.18-20.07.18

 

01.09.18-19.09.18

21.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad

65

81

105

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad+1ch(0-1)

65

81

105

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad+1ch(2-12)

65

81

105

Twin Room - Comfort

2Ad

81

102

132

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad

109

136

177

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad+1ch(0-1)

109

136

177

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad+1ch(2-12)

119

149

193

Twin Room - Comfort

2Ad+1ch(0-1)

81

102

132

Twin Room - Comfort

2Ad+1ch(2-12)

91

113

148

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(0-1)

81

102

132

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

91

113

148

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(2-12)

102

126

164

Twin Room - Standard

2Ad

93

114

148

Twin Room - Standard

2Ad+1ad

125

156

200

Twin Room - Standard

2Ad+1ch(0-1)

93

114

148

Twin Room - Standard

2Ad+1ch(2-12)

105

130

167

Twin Room - Superior

2Ad

111

135

175

Twin Room - Superior

2Ad+1ad

150

183

237

Twin Room - Superior

2Ad+1ad+1ch(0-1)

150

183

237

Twin Room - Superior

2Ad+1ad+1ch(2-12)

164

199

258

Twin Room - Superior

2Ad+1ch(0-1)

111

135

175

Twin Room - Superior

2Ad+1ch(2-12)

125

152

198

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(0-1)

111

135

175

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

125

152

198

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(2-12)

139

168

219

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Corfu Belvedere Hotel 3* - Agios Ioannis, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.05.18-15.06.18

15.09.18-19.09.18

20.09.18-10.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad

55

69

55

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad+1ch(0-1)

55

69

55

Twin Room for Sgl - Comfort

1Ad+1ch(2-12)

55

69

55

Twin Room - Comfort

2Ad

69

86

69

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad

93

117

93

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad+1ch(0-1)

93

117

93

Twin Room - Comfort

2Ad+1ad+1ch(2-12)

102

126

102

Twin Room - Comfort

2Ad+1ch(0-1)

69

86

69

Twin Room - Comfort

2Ad+1ch(2-12)

78

97

78

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(0-1)

69

86

69

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

78

97

78

Twin Room - Comfort

2Ad+2ch(2-12)

86

108

86

Twin Room - Standard

2Ad

79

98

79

Twin Room - Standard

2Ad+1ad

107

132

107

Twin Room - Standard

2Ad+1ch(0-1)

79

98

79

Twin Room - Standard

2Ad+1ch(2-12)

89

110

89

Twin Room - Superior

2Ad

95

114

95

Twin Room - Superior

2Ad+1ad

127

154

127

Twin Room - Superior

2Ad+1ad+1ch(0-1)

127

154

127

Twin Room - Superior

2Ad+1ad+1ch(2-12)

139

170

139

Twin Room - Superior

2Ad+1ch(0-1)

95

114

95

Twin Room - Superior

2Ad+1ch(2-12)

107

130

107

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(0-1)

95

114

95

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

107

130

107

Twin Room - Superior

2Ad+2ch(2-12)

119

144

119

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе