Следете нé или притиснете Escape

Хотел Elea Beach Hotel 4* - Dassia, Corfu

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Elea Beach Hotel 4* - Dassia, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

09.04.18-20.05.18

 

01.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

12.09.18-30.09.18

21.06.18-25.07.18

 

28.08.18-11.09.18

26.07.18-27.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

74

95

118

142

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

74

95

118

142

Double Room - Mountain View

2Ad

86

117

158

189

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

116

158

213

255

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

86

117

158

189

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

98

134

182

217

Double Bungalow -

3Ad

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+1ad

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+1ch(0-1)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+1ch(2-11)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

213

254

312

353

Double Bungalow -

3Ad+2ch(2-11)

213

254

312

353

Family Room -

2Ad+1ad

141

191

249

293

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

141

191

249

293

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

156

212

276

326

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

105

142

184

217

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

120

163

211

250

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

105

142

184

217

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

120

163

211

250

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

145

198

257

304

Double Room - Sea View

2Ad

97

130

175

206

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

131

175

235

277

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

97

130

175

206

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

111

150

201

237

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Mountain View

1Ad

97

118

142

165

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

97

118

142

165

Double Room - Mountain View

2Ad

132

164

206

235

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

186

229

284

326

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

132

164

206

235

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

162

198

245

281

Double Bungalow -

3Ad

284

325

383

425

Double Bungalow -

3Ad+1ad

308

348

407

448

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

308

348

407

448

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

325

364

424

464

Double Bungalow -

3Ad+1ch(0-1)

284

325

383

425

Double Bungalow -

3Ad+1ch(2-11)

300

341

399

441

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)

284

325

383

425

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

300

341

399

441

Double Bungalow -

3Ad+2ch(2-11)

317

358

416

458

Family Room -

2Ad+1ad

211

262

319

363

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

211

262

319

363

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

243

299

363

413

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

151

189

231

264

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

184

227

275

314

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

151

189

231

264

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

184

227

275

314

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

226

278

338

384

Double Room - Sea View

2Ad

144

177

222

252

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

201

246

306

348

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

144

177

222

252

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

175

213

264

299

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Elea Beach Hotel 4* - Dassia, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

09.04.18-20.05.18

 

01.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

12.09.18-30.09.18

21.06.18-25.07.18

 

28.08.18-11.09.18

26.07.18-27.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

66

86

107

128

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

66

86

107

128

Double Room - Mountain View

2Ad

77

106

143

171

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

103

142

193

230

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

77

106

143

171

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

88

121

164

196

Double Bungalow -

3Ad

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+1ad

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+1ch(0-1)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+1ch(2-11)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

193

229

282

318

Double Bungalow -

3Ad+2ch(2-11)

193

229

282

318

Family Room -

2Ad+1ad

127

173

223

264

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

127

173

223

264

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

141

191

249

293

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

94

128

166

196

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

108

146

190

224

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

94

128

166

196

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

108

146

190

224

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

131

178

232

274

Double Room - Sea View

2Ad

87

117

157

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

118

158

212

250

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

87

117

157

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

100

134

180

212

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Mountain View

1Ad

87

107

128

149

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

87

107

128

149

Double Room - Mountain View

2Ad

119

147

185

212

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

167

206

255

293

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

119

147

185

212

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

145

178

221

253

Double Bungalow -

3Ad

256

292

344

382

Double Bungalow -

3Ad+1ad

277

314

366

403

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

277

314

366

403

Double Bungalow -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

292

328

381

418

Double Bungalow -

3Ad+1ch(0-1)

256

292

344

382

Double Bungalow -

3Ad+1ch(2-11)

271

307

360

397

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)

256

292

344

382

Double Bungalow -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

271

307

360

397

Double Bungalow -

3Ad+2ch(2-11)

286

321

374

411

Family Room -

2Ad+1ad

190

235

287

327

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

190

235

287

327

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

219

270

327

372

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

136

171

208

238

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

165

204

248

282

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

136

171

208

238

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

165

204

248

282

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

204

251

304

345

Double Room - Sea View

2Ad

130

160

200

228

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

182

221

276

312

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

130

160

200

228

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

157

191

238

270

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе