Следете нé или притиснете Escape

Хотел Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* - Komeno, Corfu

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

506

572

726

836

891

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

506

572

726

836

891

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

396

594

803

957

1023

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

396

594

803

957

1023

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

396

594

803

957

1023

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

396

594

803

957

1023

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

297

418

561

682

792

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

297

418

561

682

792

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

297

418

561

682

792

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

297

418

561

682

792

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

568

634

803

924

990

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

598

664

842

968

1040

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

598

664

842

968

1040

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

612

678

857

987

1059

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

568

634

803

924

990

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

581

647

818

943

1010

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

629

695

880

1012

1089

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

568

634

803

924

990

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

581

647

818

943

1010

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

594

660

834

961

1030

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

458

656

880

1045

1122

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

488

686

919

1089

1172

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

458

656

880

1045

1122

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

471

669

895

1064

1142

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

359

480

638

770

891

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

389

510

677

814

941

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

359

480

638

770

891

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

372

493

653

789

911

Suite Imperial - Famous Class/Sea View

2Ad

656

821

1056

1331

1485

Suite Imperial - Famous Class/Sea View

2Ad+1ad

686

851

1095

1375

1535

Suite Imperial - Famous Class/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

656

821

1056

1331

1485

Suite Imperial - Famous Class/Sea View

2Ad+1ch(2-13)

669

834

1071

1350

1505

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad

178

244

344

443

475

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ad

222

305

430

554

594

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

178

244

344

443

475

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(2-13)

205

281

396

510

547

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad

231

317

448

576

618

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(0-1)

231

317

448

576

618

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(2-13)

231

317

448

576

618

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)

231

317

448

576

618

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

231

317

448

576

618

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(2-13)

231

317

448

576

618

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad

226

304

383

487

520

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ad

283

378

477

609

650

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

226

304

383

487

520

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(2-13)

260

349

440

561

598

Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

128

215

239

360

378

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad

186

244

353

440

485

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

232

305

441

550

607

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

186

244

353

440

485

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

213

281

406

506

559

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad

318

432

641

710

879

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad

397

540

801

887

1098

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

397

540

801

887

1098

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

397

540

801

887

1098

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

318

432

641

710

879

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

318

432

641

710

879

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

318

432

641

710

879

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

318

432

641

710

879

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(2-13)

318

432

641

710

879

Suite Luxury - Sea View

2Ad

435

574

777

955

1100

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

435

574

777

955

1100

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

435

574

777

955

1100

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

430

486

617

711

758

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

337

505

683

814

870

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

253

355

477

580

673

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

509

565

716

823

884

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

509

565

716

823

884

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

520

576

729

839

901

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

494

550

696

802

859

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

536

592

748

860

926

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

494

550

696

802

859

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

505

561

710

817

876

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

389

558

748

889

954

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

416

584

781

926

997

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

389

558

748

889

954

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

400

569

761

904

971

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

306

408

542

655

758

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

331

435

575

692

800

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

306

408

542

655

758

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

317

419

556

671

774

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad

152

208

293

377

405

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ad

189

260

366

471

505

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

152

208

293

377

405

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(2-13)

174

239

337

433

465

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(0-1)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(2-13)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(2-13)

197

270

381

491

526

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad

193

257

326

415

442

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ad

240

322

406

518

553

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

193

257

326

415

442

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(2-13)

221

297

374

476

508

Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

109

183

204

306

321

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad

158

208

300

374

413

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

198

260

375

468

516

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

158

208

300

374

413

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

182

239

345

430

475

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Luxury - Sea View

2Ad

370

488

661

812

935

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

370

488

661

812

935

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

370

488

661

812

935

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе