Следете нé или притиснете Escape

Хотел Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4* - Dassia, Corfu

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4* - Dassia, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Paradiso Family Bungalow - Front Row Side Sea View

2Ad

248

344

504

597

669

Paradiso Family Bungalow - Front Row Side Sea View

2Ad+1ch(0-13)

248

344

504

597

669

Paradiso Family Bungalow - Front Row Side Sea View

2Ad+2ch(0-13)

248

344

504

597

669

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

99

131

237

285

306

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad

216

299

435

515

576

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+1ad

268

374

543

644

721

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

268

374

543

644

721

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-13)

304

409

590

701

778

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

216

299

435

515

576

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+2ch(0-13)

216

299

435

515

576

Daphnila Family Bungalow - Garden View

2Ad+3ch(0-13)

251

334

481

572

634

Double Room - Garden View

2Ad

176

223

326

372

405

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

220

279

407

465

506

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

176

223

326

372

405

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad

353

448

624

722

766

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad+1ad

353

448

624

722

766

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

353

448

624

722

766

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad+1ch(0-13)

353

448

624

722

766

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad+2ad

353

448

624

722

766

Villa Daphnila Bay 2Br -

2Ad+2ch(0-13)

353

448

624

722

766

Double Room - Panoramic Sea View

2Ad

190

242

351

403

437

Double Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

238

303

439

503

546

Double Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-13)

190

242

351

403

437

Double Bungalow - Sea Side

2Ad

189

256

381

444

479

Double Bungalow - Sea Side

2Ad+1ch(0-13)

189

256

381

444

479

Double Bungalow - Sea Side

2Ad+2ch(0-13)

200

273

397

466

506

Double Room - Sea View

2Ad

185

235

340

389

424

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

231

294

425

487

529

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

185

235

340

389

424

Paradiso Family Bungalow - Side Sea View

2Ad

229

318

464

550

616

Paradiso Family Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-13)

229

318

464

550

616

Paradiso Family Bungalow - Side Sea View

2Ad+2ch(0-13)

229

318

464

550

616

Paradiso Family Bungalow - Side Sea View

2Ad+3ch(0-13)

264

353

510

607

673

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecotel Eva Palace 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Land View

1Ad

80

121

154

215

226

Family Room - Mountain View

2Ad

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

195

311

424

547

540

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

195

311

424

547

540

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

228

363

495

638

630

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

125

185

253

326

347

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

156

231

316

407

433

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

125

185

253

326

347

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

151

222

303

391

416

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

130

200

272

345

364

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

163

250

339

432

455

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

130

200

272

345

364

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

156

240

326

415

437

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

161

240

297

348

366

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

200

299

371

435

458

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

161

240

297

348

366

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

193

287

356

417

439

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

131

201

271

340

358

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

163

252

339

425

447

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

131

201

271

340

358

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

156

242

326

408

429

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Land View

1Ad

105

145

179

242

257

Family Room - Mountain View

2Ad

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

244

360

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

244

360

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

276

411

543

694

694

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

174

234

301

382

410

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

230

305

388

492

528

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

174

234

301

382

410

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

199

271

352

447

480

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

179

249

320

402

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

235

322

413

516

550

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

179

249

320

402

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

205

288

374

471

501

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

209

288

345

404

429

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

273

373

444

519

552

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

209

288

345

404

429

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

241

337

405

473

503

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

179

250

320

396

421

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

235

325

411

508

542

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

179

250

320

396

421

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

205

290

374

464

493

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе