Следете нé или притиснете Escape

Хотел Grecotel Eva Palace 5* - Komeno, Corfu

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Grecotel Eva Palace 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Land View

1Ad

95

142

182

252

265

Family Room - Mountain View

2Ad

191

305

416

537

529

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

191

305

416

537

529

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

230

365

498

644

636

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

191

305

416

537

529

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

230

365

498

644

636

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

267

427

582

751

741

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

147

218

297

383

407

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

184

272

371

479

509

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

147

218

297

383

407

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

177

262

356

460

488

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

153

234

319

407

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

191

294

399

508

535

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

153

234

319

407

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

184

282

383

488

514

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

188

282

349

409

430

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

235

352

437

512

538

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

188

282

349

409

430

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

226

338

419

491

516

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

153

237

319

399

420

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

191

296

398

499

525

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

153

237

319

399

420

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

184

284

383

480

504

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Land View

1Ad

123

171

210

285

303

Family Room - Mountain View

2Ad

249

362

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

249

362

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

287

422

556

710

711

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

249

362

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

287

422

556

710

711

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

325

484

639

817

816

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

205

275

354

449

482

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

270

358

457

578

622

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

205

275

354

449

482

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

234

319

414

526

563

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

210

292

376

473

503

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

277

380

485

607

647

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

210

292

376

473

503

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

241

339

440

554

589

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

245

339

406

475

505

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

321

438

523

611

650

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

245

339

406

475

505

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

283

395

476

557

591

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

210

294

376

465

495

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

277

382

484

598

637

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

210

294

376

465

495

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

241

341

440

546

579

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecotel Eva Palace 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Land View

1Ad

80

121

154

215

226

Family Room - Mountain View

2Ad

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

195

311

424

547

540

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

163

260

353

457

450

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

195

311

424

547

540

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

228

363

495

638

630

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

125

185

253

326

347

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

156

231

316

407

433

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

125

185

253

326

347

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

151

222

303

391

416

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

130

200

272

345

364

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

163

250

339

432

455

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

130

200

272

345

364

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

156

240

326

415

437

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

161

240

297

348

366

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

200

299

371

435

458

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

161

240

297

348

366

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

193

287

356

417

439

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

131

201

271

340

358

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

163

252

339

425

447

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

131

201

271

340

358

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

156

242

326

408

429

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Land View

1Ad

105

145

179

242

257

Family Room - Mountain View

2Ad

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-13)

244

360

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

211

308

402

513

514

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

244

360

473

603

604

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-13)

276

411

543

694

694

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad

174

234

301

382

410

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

230

305

388

492

528

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

174

234

301

382

410

Double Guest Room - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

199

271

352

447

480

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad

179

249

320

402

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ad

235

322

413

516

550

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(0-1)

179

249

320

402

428

Double Superior  - Panoramic Sea View

2Ad+1ch(2-13)

205

288

374

471

501

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad

209

288

345

404

429

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

273

373

444

519

552

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

209

288

345

404

429

Double Superior Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

241

337

405

473

503

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad

179

250

320

396

421

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ad

235

325

411

508

542

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

179

250

320

396

421

Double Bungalow - Side Sea View

2Ad+1ch(2-13)

205

290

374

464

493

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе