Следете нé или притиснете Escape

Хотел Ionian Princess Club Hotel 4* - Acharavi, Corfu

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Ionian Princess Club Hotel 4* - Acharavi, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-31.05.18

01.06.18-10.07.18

11.07.18-20.08.18

21.08.18-20.09.18

21.09.18-28.09.18

29.09.18-04.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

77

88

118

99

77

77

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

77

88

118

99

77

77

Double Room -

2Ad

97

110

146

124

97

97

Double Room -

2Ad+1ad

131

149

198

167

131

131

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

97

110

146

124

97

97

Family Room -

3Ad

145

165

219

186

145

145

Family Room -

3Ad+1ad

179

204

271

229

179

179

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-11)

212

242

321

272

212

212

Family Room -

3Ad+1ch(0-11)

179

204

271

229

179

179

Family Room -

3Ad+2ch(0-11)

179

204

271

229

179

179

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Ionian Princess Club Hotel 4* - Acharavi, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-31.05.18

 

29.09.18-04.10.18

01.06.18-10.07.18

11.07.18-20.08.18

21.08.18-20.09.18

21.09.18-28.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

67

77

102

87

67

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

67

77

102

87

67

Double Room -

2Ad

85

97

129

109

85

Double Room -

2Ad+1ad

114

131

173

146

114

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

85

97

129

109

85

Family Room -

3Ad

128

145

193

163

128

Family Room -

3Ad+1ad

157

178

237

200

157

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-11)

186

212

282

238

186

Family Room -

3Ad+1ch(0-11)

157

178

237

200

157

Family Room -

3Ad+2ch(0-11)

157

178

237

200

157

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе