Следете нé или притиснете Escape

Хотел Magna Graecia Hotel 4* - Dassia, Corfu

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Magna Graecia Hotel 4* - Dassia, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-02.06.18

 

30.09.18-20.10.18

03.06.18-10.06.18

11.06.18-22.06.18

 

11.09.18-29.09.18

23.06.18-10.07.18

11.07.18-25.07.18

 

26.08.18-10.09.18

26.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

66

99

110

132

143

162

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-13)

66

99

110

132

143

162

Double Room for Sgl -

1Ad+2ch(0-13)

66

99

110

132

143

162

Double Room -

2Ad

66

99

110

132

143

162

Double Room -

2Ad+1ad

89

134

149

178

194

219

Double Room -

2Ad+1ch(0-13)

66

99

110

132

143

162

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

89

140

155

185

199

224

Family Room -

2Ad+1ch(0-13)

66

103

114

136

147

166

Family Room -

2Ad+2ch(0-13)

73

114

127

151

163

184

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Magna Graecia Hotel 4* - Dassia, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-02.06.18

 

30.09.18-20.10.18

03.06.18-10.06.18

11.06.18-22.06.18

 

11.09.18-29.09.18

23.06.18-10.07.18

11.07.18-25.07.18

 

26.08.18-10.09.18

26.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

56

85

94

112

122

138

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-13)

56

85

94

112

122

138

Double Room for Sgl -

1Ad+2ch(0-13)

56

85

94

112

122

138

Double Room -

2Ad

56

85

94

112

122

138

Double Room -

2Ad+1ad

76

114

127

152

165

186

Double Room -

2Ad+1ch(0-13)

56

85

94

112

122

138

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

76

119

132

157

169

191

Family Room -

2Ad+1ch(0-13)

56

88

98

117

125

142

Family Room -

2Ad+2ch(0-13)

63

97

108

128

139

156

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе