Следете нé или притиснете Escape

Хотел Messonghi Beach Resort 3* - Messonghi, Corfu

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Messonghi Beach Resort 3* - Messonghi, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-11.10.18

01.06.18-10.06.18

11.06.18-22.06.18

23.06.18-10.07.18

11.07.18-25.07.18

26.07.18-25.08.18

26.08.18-10.09.18

11.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Superior  - Garden View

2Ad

85

121

128

151

188

213

176

132

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad

114

163

172

204

253

287

238

178

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

85

121

128

151

188

213

176

132

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

91

130

138

162

201

229

189

142

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

188

182

190

226

282

312

263

197

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

198

191

201

238

297

330

277

208

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

222

215

226

266

333

370

311

233

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

222

215

226

266

333

370

311

233

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

233

226

237

279

349

387

326

244

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

257

249

261

308

385

428

360

270

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

257

249

261

308

385

428

360

270

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(2-11)

267

259

272

321

400

446

374

281

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

174

168

177

208

261

289

243

183

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

174

168

177

208

261

289

243

183

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

184

178

187

221

276

307

257

194

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

208

201

212

250

312

347

292

219

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

208

201

212

250

312

347

292

219

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(2-11)

219

211

222

263

328

364

306

230

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

103

136

145

174

215

243

200

151

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

103

136

145

174

215

243

200

151

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

109

144

154

184

227

257

211

160

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

103

136

145

174

215

243

200

151

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

109

144

154

184

227

257

211

160

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

106

151

160

188

234

266

220

165

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

106

151

160

188

234

266

220

165

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

112

160

169

199

249

282

233

175

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

106

151

160

188

234

266

220

165

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

112

160

169

199

249

282

233

175

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad

65

92

97

110

145

156

139

99

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

65

92

97

110

145

156

139

99

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

72

102

106

121

160

172

153

109

Double Comfort - Sea View

2Ad

83

109

116

139

172

195

160

121

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ad

111

147

156

188

231

263

216

163

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

83

109

116

139

172

195

160

121

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

89

118

124

150

185

209

172

130

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 5

 5

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Messonghi Beach Resort 3* - Messonghi, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-11.10.18

01.06.18-10.06.18

11.06.18-22.06.18

23.06.18-10.07.18

11.07.18-25.07.18

26.07.18-25.08.18

26.08.18-10.09.18

11.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Superior  - Garden View

2Ad

80

114

121

143

178

202

167

125

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad

109

155

164

194

241

273

226

169

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

80

114

121

143

178

202

167

125

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

87

123

130

154

191

218

179

135

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad

165

160

168

198

248

275

231

174

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad

178

173

182

213

267

297

250

187

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

178

173

182

213

267

297

250

187

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

188

182

191

226

282

314

263

198

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

211

205

215

253

317

352

296

222

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

211

205

215

253

317

352

296

222

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

221

213

224

265

331

369

309

232

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

244

237

249

293

366

407

342

256

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

244

237

249

293

366

407

342

256

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ad+3ch(2-11)

254

245

259

305

381

424

355

266

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

165

160

168

198

248

275

231

174

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

165

160

168

198

248

275

231

174

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

165

160

168

198

248

275

231

174

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

165

160

168

198

248

275

231

174

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

175

169

178

210

262

292

245

184

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

198

191

201

238

297

330

277

208

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

198

191

201

238

297

330

277

208

Family Bungalow Intercon - Garden View

2Ad+3ch(2-11)

208

201

211

250

311

347

290

218

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

103

138

146

175

216

245

201

152

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

98

130

138

165

204

231

190

143

Family Comfort  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

103

138

146

175

216

245

201

152

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

107

152

161

189

237

268

221

166

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

101

143

152

179

222

253

209

157

Family Superior  Bunk Bed - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

107

152

161

189

237

268

221

166

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad

62

88

91

105

138

149

132

94

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

62

88

91

105

138

149

132

94

Double Comfort for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

68

97

101

116

152

164

145

103

Double Comfort - Sea View

2Ad

78

103

110

132

163

185

152

114

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ad

106

140

149

178

220

250

205

155

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

78

103

110

132

163

185

152

114

Double Comfort - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

85

111

119

142

175

199

163

123

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 5

 5

 3

 3

 

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе