Следете нé или притиснете Escape

Aldemar Cretan Village Family Resort 4* - Anissaras, Crete-Heraklion

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Aldemar Cretan Village Family Resort 4* - Anissaras, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-23.05.18

 

06.10.18-31.10.18

24.05.18-13.06.18

 

13.09.18-05.10.18

14.06.18-25.07.18

26.07.18-23.08.18

24.08.18-12.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad

75

124

164

229

152

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

75

124

164

229

152

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(2-13)

75

124

164

229

152

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)

75

124

164

229

152

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

75

124

164

229

152

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(2-13)

100

165

205

229

189

Apartment - Garden View

2Ad

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+1ad

174

274

356

402

330

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

174

274

356

402

330

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

174

274

356

402

330

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

174

274

356

402

330

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-13)

174

274

356

402

330

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(2-13)

185

285

378

424

352

Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+1ch(2-13)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(2-13)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-13)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-13)(2-13)

129

202

264

297

244

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(2-13)

140

213

286

319

266

Double Bungalow - Garden View

2Ad

99

165

205

229

189

Double Bungalow - Garden View

2Ad+1ad

134

223

277

309

256

Double Bungalow - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

99

165

205

229

189

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad

103

174

216

238

196

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad+1ad

140

235

292

321

265

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

103

174

216

238

196

Family Room - Garden View

2Ad

113

177

227

254

211

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

113

177

227

254

211

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-13)

113

177

227

254

211

Family Room Superior -

2Ad

117

186

239

267

221

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-13)

117

186

239

267

221

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-13)

117

186

239

267

221

Double Bungalow - Sea Front

2Ad

121

198

246

271

229

Double Bungalow - Sea Front

2Ad+1ad

164

267

333

366

309

Double Bungalow - Sea Front

2Ad+1ch(0-13)

121

198

246

271

229

Apartment - Sea View

2Ad

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+1ad

184

292

382

422

351

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

184

292

382

422

351

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

184

292

382

422

351

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

184

292

382

422

351

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-13)

184

292

382

422

351

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-13)

195

303

404

444

373

Apartment - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(2-13)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-13)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-13)(2-13)

135

216

283

312

260

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(2-13)

146

227

305

334

282

Double Bungalow - Sea View

2Ad

103

176

218

242

200

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

140

238

295

327

271

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

103

176

218

242

200

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad

106

185

227

253

211

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad+1ad

143

250

307

342

286

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

106

185

227

253

211

Family Room - Sea View

2Ad

119

189

244

271

223

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

119

189

244

271

223

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

119

189

244

271

223

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Aldemar Cretan Village Family Resort 4* - Anissaras, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-23.05.18

 

06.10.18-31.10.18

24.05.18-13.06.18

 

13.09.18-05.10.18

14.06.18-25.07.18

26.07.18-23.08.18

24.08.18-12.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad

64

107

140

195

130

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

64

107

140

195

130

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(2-13)

64

107

140

195

130

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)

64

107

140

195

130

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

64

107

140

195

130

Double Bungalow for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(2-13)

86

141

175

195

162

Apartment - Garden View

2Ad

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+1ad

149

233

304

341

281

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

233

304

341

281

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

149

233

304

341

281

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

149

233

304

341

281

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-13)

149

233

304

341

281

Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(2-13)

157

242

322

360

299

Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+1ch(2-13)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+2ch(2-13)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-13)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(0-1)(2-13)(2-13)

110

173

224

253

208

Apartment - Garden View

2Ad+3ch(2-13)

119

182

243

272

227

Double Bungalow - Garden View

2Ad

85

141

175

195

162

Double Bungalow - Garden View

2Ad+1ad

114

190

235

263

218

Double Bungalow - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

85

141

175

195

162

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad

88

149

184

202

167

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad+1ad

119

200

248

273

226

Double Bungalow Superior - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

88

149

184

202

167

Family Room - Garden View

2Ad

97

151

194

217

180

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

97

151

194

217

180

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-13)

97

151

194

217

180

Family Room Superior -

2Ad

100

158

204

228

188

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-13)

100

158

204

228

188

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-13)

100

158

204

228

188

Double Bungalow - Sea Front

2Ad

103

168

210

231

195

Double Bungalow - Sea Front

2Ad+1ad

140

228

284

311

263

Double Bungalow - Sea Front

2Ad+1ch(0-13)

103

168

210

231

195

Apartment - Sea View

2Ad

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+1ad

156

248

325

359

298

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

156

248

325

359

298

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

156

248

325

359

298

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

156

248

325

359

298

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-13)

156

248

325

359

298

Apartment - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-13)

165

257

343

377

317

Apartment - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+2ch(2-13)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-13)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-13)(2-13)

116

184

241

266

221

Apartment - Sea View

2Ad+3ch(2-13)

125

194

260

285

240

Double Bungalow - Sea View

2Ad

88

150

186

206

171

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

119

202

251

278

230

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

88

150

186

206

171

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad

90

157

194

216

180

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad+1ad

122

212

261

290

243

Double Bungalow Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

90

157

194

216

180

Family Room - Sea View

2Ad

101

162

208

231

190

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

101

162

208

231

190

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

101

162

208

231

190

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе