Следете нé или притиснете Escape

Bomo Club Krini Beach 3+* - Sfakaki, Crete-Rethimno

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Bomo Club Krini Beach 3+* - Sfakaki, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

06.05.18-26.05.18

 

01.10.18-13.10.18

27.05.18-16.06.18

 

16.09.18-30.09.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-15.09.18

15.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

62

80

101

124

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

62

80

101

124

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

64

84

106

130

Double Superior  -

2Ad

64

84

106

130

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad

103

136

172

211

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

103

136

172

211

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

103

136

172

211

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(3-12)

77

101

128

156

Family 2 Rooms -

2Ad+2ad

123

161

204

250

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

89

116

146

179

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(3-12)

89

116

146

179

Triple Superior -

2Ad

66

88

110

134

Triple Superior -

2Ad+1ad

89

119

149

182

Triple Superior -

2Ad+1ch(0-2)

66

88

110

134

Triple Superior -

2Ad+1ch(3-12)

66

88

110

134

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Bomo Club Krini Beach 3+* - Sfakaki, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

06.05.18-26.05.18

 

01.10.18-13.10.18

27.05.18-16.06.18

 

16.09.18-30.09.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-15.09.18

15.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

58

76

96

118

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

58

76

96

118

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

62

80

101

124

Double Superior  -

2Ad

62

80

101

124

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad

99

129

163

200

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

99

129

163

200

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

99

129

163

200

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(3-12)

74

96

121

149

Family 2 Rooms -

2Ad+2ad

117

153

194

238

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

85

110

139

171

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(3-12)

85

110

139

171

Triple Superior -

2Ad

63

84

105

128

Triple Superior -

2Ad+1ad

85

113

142

173

Triple Superior -

2Ad+1ch(0-2)

63

84

105

128

Triple Superior -

2Ad+1ch(3-12)

63

84

105

128

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе