Следете нé или притиснете Escape

Rethymno Mare Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Rethymno Mare Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

16.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

26.09.18-15.10.18

21.06.18-05.07.18

 

31.08.18-25.09.18

06.07.18-30.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Garden View

1Ad

91

118

135

152

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

91

118

135

152

Double Superior  - Sea View

2Ad

121

149

193

227

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

163

200

260

306

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

121

149

193

227

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

139

171

221

261

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

185

229

295

344

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

185

229

295

344

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad

136

165

211

245

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad

185

222

284

331

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad+1ch(0-1)

185

222

284

331

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad+1ch(2-12)

205

246

316

367

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ch(0-1)

136

165

211

245

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ch(2-12)

157

189

242

282

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(0-1)

136

165

211

245

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

157

189

242

282

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(2-12)

178

213

274

319

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Rethymno Mare Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

16.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

26.09.18-15.10.18

21.06.18-05.07.18

 

31.08.18-25.09.18

06.07.18-30.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Garden View

1Ad

83

106

122

138

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

83

106

122

138

Double Superior  - Sea View

2Ad

109

134

174

205

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

147

180

234

276

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

109

134

174

205

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

125

154

199

235

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

167

207

266

311

Suite Family 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

167

207

266

311

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad

123

149

190

221

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad

166

200

256

299

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad+1ch(0-1)

166

200

256

299

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ad+1ch(2-12)

185

222

285

332

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ch(0-1)

123

149

190

221

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+1ch(2-12)

142

171

219

255

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(0-1)

123

149

190

221

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

142

171

219

255

Double Deluxe  - Sea View/Jacuzzi in Bath

2Ad+2ch(2-12)

161

193

248

288

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе