Следете нé или притиснете Escape

  • Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице
  • Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице
  • Дополнително, изберете некој од понудените хотели/апартмани или побарајте понуда за други хотели/апартмани

Родос

Aelia Hotel 3* - Afandou, Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Aldemar Amilia Mare Family Resort 5* - Kallithea Rds, Rhodes
5
Average: 5 (1 vote)
Alex Beach Hotel 4* - Theologos, Rhodes
4
Average: 4 (1 vote)
Elysium Resort & Spa 5* - Faliraki, Rhodes
5
Average: 5 (1 vote)
Grecotel Rhodos Royal 4+* - Faliraki, Rhodes
4
Average: 4 (1 vote)
Happy Days Hotel 3* - Theologos, Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Marathon Hotel 3+* - Kolymbia, Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Mediterranean Hotel 4* - Rhodes
4
Average: 4 (1 vote)
Rodos Palladium Leisure & Wellness Hotel 5* - Faliraki, Rhodes
5
Average: 5 (1 vote)
Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa 5* - Ixia, Rhodes
5
Average: 5 (1 vote)
Lito Hotel 3* - Ixia, Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Grecian Fantasia Resort 2* - Faliraki, Rhodes
2
Average: 2 (1 vote)
Lomeniz Hotel 3* - Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Europa Hotel 3* - Rhodes
3
Average: 3 (1 vote)
Belair Beach Hotel 4* - Ixia, Rhodes
4
Average: 4 (1 vote)

Сите понуди за Родос