Следете нé или притиснете Escape

Aldemar Amilia Mare Family Resort 5* - Kallithea Rds, Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Aldemar Amilia Mare Family Resort 5* - Kallithea Rds, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

13.04.18-24.05.18

 

12.10.18-31.10.18

25.05.18-14.06.18

 

21.09.18-11.10.18

15.06.18-26.07.18

 

24.08.18-20.09.18

27.07.18-23.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(2-13)

92

129

194

246

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

92

129

194

246

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(2-13)

114

161

194

246

Double Room - Garden View

2Ad

114

161

194

246

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

155

218

262

333

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

114

161

194

246

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ad

183

266

314

396

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

183

266

314

396

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+2ad

194

277

325

407

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+2ch(0-13)

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad

197

279

332

417

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ad

208

290

343

428

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ad+1ch(0-13)

208

290

343

428

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ch(0-13)

197

279

332

417

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+2ad

219

301

354

439

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+2ch(0-13)

197

279

332

417

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+1ch(0-1)

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+1ch(2-13)

108

145

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(0-1)

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

108

145

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(2-13)

134

180

213

266

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad

134

180

213

266

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad+1ad

182

244

288

360

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad+1ch(0-13)

134

180

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+1ch(0-1)

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+1ch(2-13)

117

155

238

288

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(0-1)

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

117

155

238

288

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(2-13)

145

194

238

288

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad

145

194

238

288

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad+1ad

197

262

321

389

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad+1ch(0-13)

145

194

238

288

Junior Suite -

2Ad

257

366

443

549

Junior Suite -

2Ad+1ad

257

366

443

549

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-13)

257

366

443

549

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-13)

101

140

218

268

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-1)

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

101

140

218

268

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(2-13)

125

174

218

268

Double Room - Sea View

2Ad

125

174

218

268

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

169

235

295

363

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

125

174

218

268

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad

194

277

332

414

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ad

205

288

343

425

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

205

288

343

425

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

194

277

332

414

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+2ad

216

299

354

436

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

194

277

332

414

Suite - Sea View

2Ad

301

438

494

648

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

301

438

494

648

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

301

438

494

648

Suite Presidential  - Sea View

2Ad

553

782

887

1132

Suite Presidential  - Sea View

2Ad+1ad

553

782

887

1132

Suite Presidential  - Sea View

2Ad+2ad

553

782

887

1132

Suite Presidential min 5 - Sea View

5Ad

638

897

1018

1293

Suite Presidential min 5 - Sea View

5Ad+1ad

638

897

1018

1293

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad

212

303

367

451

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ad

223

314

378

462

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ad+1ch(0-13)

223

314

378

462

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ch(0-13)

212

303

367

451

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+2ad

234

325

389

473

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+2ch(0-13)

212

303

367

451

Минимум престој

 

 3

 3

 7

 7

Aldemar Amilia Mare Family Resort 5* - Kallithea Rds, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

13.04.18-24.05.18

 

12.10.18-31.10.18

25.05.18-14.06.18

 

21.09.18-11.10.18

15.06.18-26.07.18

 

24.08.18-20.09.18

27.07.18-23.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(2-13)

92

129

194

246

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)

92

129

155

198

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

92

129

194

246

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(2-13)

114

161

194

246

Double Room - Garden View

2Ad

114

161

194

246

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

155

218

262

333

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

114

161

194

246

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ad

183

266

314

396

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

183

266

314

396

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+2ad

194

277

325

407

Family Room Sliding Door - Garden View

2Ad+2ch(0-13)

172

255

303

385

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad

197

279

332

417

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ad

208

290

343

428

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ad+1ch(0-13)

208

290

343

428

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+1ch(0-13)

197

279

332

417

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+2ad

219

301

354

439

Family Room Sliding Door - Garden View/Sharing Pool

2Ad+2ch(0-13)

197

279

332

417

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+1ch(0-1)

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+1ch(2-13)

108

145

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(0-1)

108

145

172

213

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

108

145

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Garden View

1Ad+2ch(2-13)

134

180

213

266

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad

134

180

213

266

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad+1ad

182

244

288

360

Double Room - Main Building Premium /Garden View

2Ad+1ch(0-13)

134

180

213

266

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+1ch(0-1)

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+1ch(2-13)

117

155

238

288

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(0-1)

117

155

190

231

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

117

155

238

288

Double Room for Sgl - Main Building Premium /Sea View

1Ad+2ch(2-13)

145

194

238

288

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad

145

194

238

288

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad+1ad

197

262

321

389

Double Room - Main Building Premium /Sea View

2Ad+1ch(0-13)

145

194

238

288

Junior Suite -

2Ad

257

366

443

549

Junior Suite -

2Ad+1ad

257

366

443

549

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-13)

257

366

443

549

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-13)

101

140

218

268

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-1)

101

140

175

216

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-1)(2-13)

101

140

218

268

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(2-13)

125

174

218

268

Double Room - Sea View

2Ad

125

174

218

268

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

169

235

295

363

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

125

174

218

268

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad

194

277

332

414

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ad

205

288

343

425

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

205

288

343

425

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

194

277

332

414

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+2ad

216

299

354

436

Family Room Sliding Door - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

194

277

332

414

Suite - Sea View

2Ad

301

438

494

648

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

301

438

494

648

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

301

438

494

648

Suite Presidential  - Sea View

2Ad

553

782

887

1132

Suite Presidential  - Sea View

2Ad+1ad

553

782

887

1132

Suite Presidential  - Sea View

2Ad+2ad

553

782

887

1132

Suite Presidential min 5 - Sea View

5Ad

638

897

1018

1293

Suite Presidential min 5 - Sea View

5Ad+1ad

638

897

1018

1293

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad

212

303

367

451

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ad

223

314

378

462

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ad+1ch(0-13)

223

314

378

462

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+1ch(0-13)

212

303

367

451

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+2ad

234

325

389

473

Family Room Sliding Door - Sea View/ Sharing Pool

2Ad+2ch(0-13)

212

303

367

451

Минимум престој

 

 3

 3

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе