Следете нé или притиснете Escape

Belair Beach Hotel 4* - Ixia, Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Geolocation

Belair Beach Hotel 4* - Ixia, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-20.07.18

 

01.09.18-30.09.18

21.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Garden View

1Ad

42

69

80

97

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

42

69

80

97

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

42

69

80

97

Twin Superior - Sea View

2Ad

53

88

101

129

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

72

118

136

174

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

72

118

136

174

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

53

88

101

129

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

53

88

101

129

Twin Superior - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

53

88

101

129

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

63

103

127

150

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

84

140

171

201

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

84

140

171

201

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

84

140

171

201

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

63

103

127

150

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

63

103

127

150

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

106

176

215

253

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

63

103

127

150

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

63

103

127

150

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

78

129

157

186

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

51

85

99

127

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

68

114

133

171

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

68

114

133

171

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

51

85

99

127

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

51

85

99

127

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

51

85

99

127

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Superior - Garden View

1Ad

57

85

97

112

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

57

85

97

112

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

66

94

105

121

Twin Superior - Sea View

2Ad

85

120

133

161

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

120

166

185

221

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

120

166

185

221

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

85

120

133

161

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

94

128

141

168

Twin Superior - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

94

128

141

168

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

95

135

158

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

132

188

219

250

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

132

188

219

250

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

140

196

227

257

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

95

135

158

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

102

143

166

189

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

169

240

278

318

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

95

135

158

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

102

143

166

189

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

125

177

206

234

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

83

118

131

158

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

117

163

182

219

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

117

163

182

219

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

83

118

131

158

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

91

125

139

166

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

91

125

139

166

Минимум престој

 

 2

 4

 4

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Belair Beach Hotel 4* - Ixia, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-20.07.18

 

01.09.18-30.09.18

21.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Garden View

1Ad

37

63

73

87

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

37

63

73

87

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

37

63

73

87

Twin Superior - Sea View

2Ad

48

79

91

116

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

65

107

123

156

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

65

107

123

156

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

48

79

91

116

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

48

79

91

116

Twin Superior - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

48

79

91

116

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

56

94

113

134

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

76

125

153

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

76

125

153

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

76

125

153

182

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

56

94

113

134

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

56

94

113

134

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

95

158

194

228

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

56

94

113

134

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

56

94

113

134

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

70

117

142

168

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

46

77

89

113

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

62

103

120

153

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

62

103

120

153

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

46

77

89

113

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

46

77

89

113

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

46

77

89

113

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Superior - Garden View

1Ad

52

77

87

101

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

52

77

87

101

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

59

84

95

109

Twin Superior - Sea View

2Ad

77

108

120

145

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

108

150

166

199

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

108

150

166

199

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

77

108

120

145

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

84

114

128

152

Twin Superior - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

84

114

128

152

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

85

122

143

163

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

119

169

197

224

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

119

169

197

224

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

127

176

204

232

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

85

122

143

163

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

92

129

150

171

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

153

216

251

286

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

85

122

143

163

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

92

129

150

171

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

113

160

186

211

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

75

106

118

143

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

105

146

163

197

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

105

146

163

197

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

75

106

118

143

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

81

113

125

150

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

81

113

125

150

Минимум престој

 

 2

 4

 4

 4

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе