Следете нé или притиснете Escape

Elysium Resort & Spa 5* - Faliraki, Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Elysium Resort & Spa 5* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-23.05.18

 

14.10.18-28.10.18

24.05.18-09.06.18

 

30.09.18-13.10.18

10.06.18-30.06.18

 

16.09.18-29.09.18

01.07.18-21.07.18

 

26.08.18-15.09.18

22.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Guest Room Deluxe - Elite/Sea View

2Ad

157

199

241

283

323

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad

180

222

264

306

347

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

180

222

264

306

347

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

226

277

330

382

433

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad

231

277

323

370

416

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

231

277

323

370

416

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

289

347

405

462

520

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)

231

277

323

370

416

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

289

347

405

462

520

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(2-11)

347

416

485

554

624

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad

277

323

370

416

462

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

277

323

370

416

462

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

347

405

462

520

578

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)

277

323

370

416

462

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

347

405

462

520

578

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(2-11)

416

485

554

624

693

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad

323

370

416

485

531

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

323

370

416

485

531

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

405

462

520

607

664

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Guest Room Deluxe - Elite/Sea View

2Ad

216

257

298

340

382

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad

239

281

321

363

405

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

239

281

321

363

405

Guest Room Superior - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

304

355

408

460

512

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad

289

336

382

428

474

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

289

336

382

428

474

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

367

425

483

540

598

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)

289

336

382

428

474

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

367

425

483

540

598

Junior Suite - Elite/Sea View

2Ad+2ch(2-11)

446

515

584

653

723

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad

336

382

428

474

520

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

336

382

428

474

520

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

425

483

540

598

656

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)

336

382

428

474

520

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

425

483

540

598

656

Suite 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+2ch(2-11)

515

584

653

723

792

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad

382

428

474

543

590

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

382

428

474

543

590

Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View

2Ad+1ch(2-11)

483

540

598

685

743

Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

108

158

196

234

271

Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

108

158

196

234

271

Double Deluxe Superior - Sea View

2Ad

157

199

241

283

323

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad

134

176

218

260

300

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

182

238

294

350

406

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

134

176

218

260

300

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

168

220

272

323

376

Минимум престој

 

 1

 3

 5

 5

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе