Следете нé или притиснете Escape

Europa Hotel 3* - Rhodes

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Europa Hotel 3* - Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-14.07.18

 

16.09.18-30.09.18

15.07.18-15.09.18

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Studio  -

2Ad

40

45

74

80

Studio  -

2Ad+1ad

52

59

98

106

Studio  -

2Ad+1ch(0-5)

40

45

74

80

Studio  -

2Ad+1ch(6-11)

48

56

92

100

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

31

36

59

64

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

31

36

59

64

Double Room -

2Ad

40

45

74

80

Double Room -

2Ad+1ad

52

59

98

106

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

40

45

74

80

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

48

56

92

100

Promo Room -

2Ad

35

41

67

72

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Europa Hotel 3* - Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-14.07.18

 

16.09.18-30.09.18

15.07.18-15.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Studio  -

2Ad

33

39

63

68

Studio  -

2Ad+1ad

44

51

84

90

Studio  -

2Ad+1ch(0-5)

33

39

63

68

Studio  -

2Ad+1ch(6-11)

42

47

79

85

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

26

31

51

55

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

26

31

51

55

Double Room -

2Ad

33

39

63

68

Double Room -

2Ad+1ad

44

51

84

90

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

33

39

63

68

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

42

47

79

85

Promo Room -

2Ad

31

34

57

62

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе