Следете нé или притиснете Escape

Grecian Fantasia Resort 2* - Faliraki, Rhodes

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Grecian Fantasia Resort 2* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

23.05.18-09.06.18

10.06.18-30.06.18

01.07.18-14.07.18

15.07.18-05.09.18

06.09.18-26.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room - Garden View

2Ad

36

48

57

68

55

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

52

67

80

96

77

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-9)

36

48

57

68

55

Double Superior  - Mountain View or Sea View

2Ad

48

59

68

80

66

Double Room for Sgl -

1Ad

36

48

57

68

55

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-9)

36

48

57

68

55

Family Room min 4pax -

2Ad+1ad+1ch(0-9)

52

67

80

96

77

Family Room min 4pax -

2Ad+2ad

66

86

102

123

98

Family Room min 4pax -

2Ad+2ad+1ch(0-9)

66

86

102

123

98

Family Room min 4pax -

2Ad+2ch(0-9)

52

67

80

96

77

Family Room min 4pax -

2Ad+3ad

80

106

125

150

120

Минимум престој

 

 1

 7

 7

 7

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecian Fantasia Resort 2* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

23.05.18-09.06.18

10.06.18-30.06.18

01.07.18-14.07.18

15.07.18-05.09.18

06.09.18-26.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room - Garden View

2Ad

33

43

52

62

50

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

46

61

72

86

69

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-9)

33

43

52

62

50

Double Superior  - Mountain View or Sea View

2Ad

43

54

62

72

59

Double Room for Sgl -

1Ad

33

43

52

62

50

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-9)

33

43

52

62

50

Family Room min 4pax -

2Ad+1ad+1ch(0-9)

46

61

72

86

69

Family Room min 4pax -

2Ad+2ad

59

78

92

111

89

Family Room min 4pax -

2Ad+2ad+1ch(0-9)

59

78

92

111

89

Family Room min 4pax -

2Ad+2ch(0-9)

46

61

72

86

69

Family Room min 4pax -

2Ad+3ad

73

95

112

135

108

Минимум престој

 

 1

 7

 7

 7

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе