Следете нé или притиснете Escape

Grecotel Rhodos Royal 4+* - Faliraki, Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Grecotel Rhodos Royal 4+* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

26.04.18-29.05.18

 

09.10.18-23.10.18

30.05.18-12.06.18

13.06.18-17.07.18

 

29.08.18-25.09.18

18.07.18-07.08.18

 

22.08.18-28.08.18

08.08.18-21.08.18

26.09.18-08.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Bungalow - Garden View

2Ad

151

196

240

307

330

157

Double Room - Garden View

2Ad

145

190

232

282

306

152

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

182

238

290

352

383

190

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-13)

145

190

232

282

306

152

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad

217

334

392

525

582

265

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad+1ad

272

418

490

656

727

331

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

272

418

490

656

727

331

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad+1ch(0-13)

217

334

392

525

582

265

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad+2ch(0-13)

217

334

392

525

582

265

Family Bungalow - Ground Floor/Garden View

2Ad+3ch(0-13)

250

385

450

603

669

305

Single Room - Land Side

1Ad

96

134

177

218

235

99

Double Room - Sea View

2Ad

153

202

245

314

341

161

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

191

252

307

393

427

201

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

153

202

245

314

341

161

Double Superior  - Sea View

2Ad

164

224

267

363

389

177

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

206

281

334

453

487

221

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

164

224

267

363

389

177

Family Room Superior - Sea View

2Ad

249

328

384

514

571

260

Family Room Superior - Sea View

2Ad+1ad

310

409

480

642

713

325

Family Room Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

310

409

480

642

713

325

Family Room Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

249

328

384

514

571

260

Family Room Superior - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

249

328

384

514

571

260

Family Room Superior - Sea View

2Ad+3ch(0-13)

286

377

441

592

657

299

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+2ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Suite Bungalow 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-13)

429

506

638

968

1034

440

Double Room - Side Sea View

2Ad

147

194

235

301

328

154

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

184

242

295

376

409

193

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-13)

147

194

235

301

328

154

Family Room - Upper Floor/Land Side

2Ad

173

230

272

399

443

176

Family Room - Upper Floor/Land Side

2Ad+1ad

216

287

339

499

553

220

Family Room - Upper Floor/Land Side

2Ad+1ad+1ch(0-13)

216

287

339

499

553

220

Family Room - Upper Floor/Land Side

2Ad+1ch(0-13)

173

230

272

399

443

176

Family Room - Upper Floor/Land Side

2Ad+2ch(0-13)

173

230

272

399

443

176

Family Room - Upper Floor/Side Sea View

2Ad

186

241

288

419

461

195

Family Room - Upper Floor/Side Sea View

2Ad+1ad

232

301

361

524

575

243

Family Room - Upper Floor/Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-13)

232

301

361

524

575

243

Family Room - Upper Floor/Side Sea View

2Ad+1ch(0-13)

186

241

288

419

461

195

Family Room - Upper Floor/Side Sea View

2Ad+2ch(0-13)

186

241

288

419

461

195

Family Room - With Gallery and Playgrden/Ground Floor

2Ad

179

239

283

416

457

184

Family Room - With Gallery and Playgrden/Ground Floor

2Ad+1ad

224

299

353

519

570

229

Family Room - With Gallery and Playgrden/Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(0-13)

224

299

353

519

570

229

Family Room - With Gallery and Playgrden/Ground Floor

2Ad+1ch(0-13)

179

239

283

416

457

184

Family Room - With Gallery and Playgrden/Ground Floor

2Ad+2ch(0-13)

179

239

283

416

457

184

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе