Следете нé или притиснете Escape

Lito Hotel 3* - Ixia, Rhodes

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Lito Hotel 3* - Ixia, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.08.18

01.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

30

47

86

67

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

30

47

86

67

Double Room -

2Ad

36

59

107

85

Double Room -

2Ad+1ad

50

80

144

113

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

36

59

107

85

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

46

74

134

106

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

37

56

94

76

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

37

56

94

76

Double Room -

2Ad

53

75

123

100

Double Room -

2Ad+1ad

74

103

168

138

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

53

75

123

100

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

66

94

154

125

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

43

62

99

81

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

43

62

99

81

Double Room -

2Ad

64

87

134

111

Double Room -

2Ad+1ad

90

121

185

154

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

64

87

134

111

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

80

108

167

140

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Lito Hotel 3* - Ixia, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.08.18

01.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

25

41

73

57

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

25

41

73

57

Double Room -

2Ad

32

51

91

72

Double Room -

2Ad+1ad

42

68

123

97

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

32

51

91

72

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

40

63

113

89

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

32

47

79

64

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

32

47

79

64

Double Room -

2Ad

45

64

105

86

Double Room -

2Ad+1ad

63

88

143

117

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

45

64

105

86

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

56

80

131

107

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

36

52

85

69

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

36

52

85

69

Double Room -

2Ad

55

74

114

95

Double Room -

2Ad+1ad

77

102

157

131

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

55

74

114

95

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

68

92

143

119

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе