Следете нé или притиснете Escape

Lomeniz Hotel 3* - Rhodes

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Lomeniz Hotel 3* - Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

21.04.18-10.05.18

 

03.10.18-31.10.18

11.05.18-10.06.18

 

21.09.18-02.10.18

11.06.18-04.07.18

 

28.08.18-20.09.18

05.07.18-27.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

30

33

45

64

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

30

33

45

64

Double Room -

2Ad

36

41

56

79

Double Room -

2Ad+1ad

50

55

76

107

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

36

41

56

79

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

45

51

70

99

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

39

42

56

77

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

39

42

56

77

Double Room -

2Ad

54

59

79

106

Double Room -

2Ad+1ad

76

83

110

147

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

54

59

79

106

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

68

74

99

132

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Lomeniz Hotel 3* - Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

21.04.18-10.05.18

 

03.10.18-31.10.18

11.05.18-10.06.18

 

21.09.18-02.10.18

11.06.18-04.07.18

 

28.08.18-20.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

26

30

41

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

26

30

41

Double Room -

2Ad

33

37

51

Double Room -

2Ad+1ad

44

50

68

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

33

37

51

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

41

46

64

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

35

39

52

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

35

39

52

Double Room -

2Ad

51

55

74

Double Room -

2Ad+1ad

72

77

102

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

51

55

74

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

64

68

91

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе