Следете нé или притиснете Escape

Mediterranean Hotel 4* - Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Mediterranean Hotel 4* - Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

11.10.18-31.10.18

21.05.18-10.06.18

 

01.10.18-10.10.18

11.06.18-30.06.18

 

21.08.18-30.09.18

01.07.18-20.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad

88

128

176

199

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad+1ch(0-1)

88

128

176

199

Double Room - Front Sea View

2Ad

88

128

176

199

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ad

119

172

238

268

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-1)

88

128

176

199

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(2-11)

110

160

220

249

Junior Suite -

2Ad

125

185

252

289

Junior Suite -

2Ad+1ad

169

250

341

391

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

125

185

252

289

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-11)

156

231

316

362

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad

58

80

113

124

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad+1ch(0-1)

58

80

113

124

Double Room - Rear View

2Ad

73

100

142

155

Double Room - Rear View

2Ad+1ad

97

134

190

209

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(0-1)

73

100

142

155

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(2-11)

90

124

177

194

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

62

86

121

132

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

62

86

121

132

Double Room - Side Sea View

2Ad

77

107

151

165

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

103

144

204

222

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

77

107

151

165

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

96

133

188

206

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad

94

133

182

205

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad+1ch(0-1)

94

133

182

205

Double Room - Front Sea View

2Ad

99

138

187

210

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ad

134

188

253

284

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-1)

99

138

187

210

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(2-11)

123

173

233

262

Junior Suite -

2Ad

135

196

263

299

Junior Suite -

2Ad+1ad

185

265

356

406

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

135

196

263

299

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-11)

169

244

328

374

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad

63

85

119

130

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad+1ch(0-1)

63

85

119

130

Double Room - Rear View

2Ad

83

110

152

166

Double Room - Rear View

2Ad+1ad

113

151

207

226

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(0-1)

83

110

152

166

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(2-11)

103

138

189

207

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

67

91

125

138

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

67

91

125

138

Double Room - Side Sea View

2Ad

87

118

161

175

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

119

160

219

238

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

87

118

161

175

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

109

146

201

219

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad

107

146

195

218

Double Room for Sgl - Front Sea View

1Ad+1ch(0-1)

107

146

195

218

Double Room - Front Sea View

2Ad

125

165

213

237

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ad

175

228

293

325

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-1)

125

165

213

237

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(2-11)

156

206

266

295

Junior Suite -

2Ad

162

222

289

327

Junior Suite -

2Ad+1ad

224

306

396

446

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

162

222

289

327

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-11)

202

277

362

408

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad

76

99

132

143

Double Room for Sgl - Rear View

1Ad+1ch(0-1)

76

99

132

143

Double Room - Rear View

2Ad

109

136

178

193

Double Room - Rear View

2Ad+1ad

153

190

246

265

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(0-1)

109

136

178

193

Double Room - Rear View

2Ad+1ch(2-11)

136

171

223

240

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

80

105

139

151

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

80

105

139

151

Double Room - Side Sea View

2Ad

113

144

188

201

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

158

199

259

277

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

113

144

188

201

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

142

179

234

252

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе