Следете нé или притиснете Escape

Rodos Palladium Leisure & Wellness Hotel 5* - Faliraki, Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Rodos Palladium Leisure & Wellness Hotel 5* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.18-19.05.18

 

18.10.18-27.10.18

20.05.18-02.06.18

 

07.10.18-17.10.18

03.06.18-27.06.18

 

23.09.18-06.10.18

28.06.18-18.07.18

 

26.08.18-22.09.18

19.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Room Superior - Front Sea

2Ad

169

201

237

268

310

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+1ch(0-6)

169

201

237

268

310

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+1ch(7-11)

211

252

295

336

387

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(0-6)

211

252

295

336

387

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

211

252

295

336

387

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(7-11)

253

303

354

403

465

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad

92

111

133

162

189

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

92

111

133

162

189

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(2-11)

92

111

133

162

189

Twin Room - Mountain View

2Ad

116

139

167

201

237

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ad

156

188

226

272

319

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

116

139

167

201

237

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

145

174

208

252

295

Family Room - Sea View

2Ad

151

178

208

241

277

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-6)

151

178

208

241

277

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(7-11)

188

223

261

300

347

Junior Suite - Sea View

2Ad

197

220

254

300

336

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

265

297

343

406

453

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

197

220

254

300

336

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

246

275

318

376

419

Suite - Sea View

2Ad

254

289

336

393

462

Suite - Sea View

2Ad+1ad

343

391

453

530

624

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

254

289

336

393

462

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

318

362

419

492

578

Twin Deluxe - Sea View

2Ad

134

157

185

220

254

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

182

212

250

297

343

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

134

157

185

220

254

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

168

197

231

275

318

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

108

127

149

176

204

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

108

127

149

176

204

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

108

127

149

176

204

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad

130

149

176

206

235

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

130

149

176

206

235

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

130

149

176

206

235

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad

162

185

220

257

294

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

219

250

297

347

397

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

162

185

220

257

294

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

202

231

275

321

367

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Rodos Palladium Leisure & Wellness Hotel 5* - Faliraki, Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.18-19.05.18

 

18.10.18-27.10.18

20.05.18-02.06.18

 

07.10.18-17.10.18

03.06.18-27.06.18

 

23.09.18-06.10.18

28.06.18-18.07.18

 

26.08.18-22.09.18

19.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Room Superior - Front Sea

2Ad

144

172

212

242

279

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+1ch(0-6)

144

172

212

242

279

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+1ch(7-11)

179

215

265

303

349

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(0-6)

179

215

265

303

349

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

179

215

265

303

349

Family Room Superior - Front Sea

2Ad+2ch(7-11)

216

256

319

362

418

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad

79

95

120

145

171

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

79

95

120

145

171

Twin Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(2-11)

79

95

120

145

171

Twin Room - Mountain View

2Ad

99

119

151

182

212

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ad

133

160

202

244

287

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

99

119

151

182

212

Twin Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-11)

123

147

188

227

265

Family Room - Sea View

2Ad

129

152

188

217

250

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-6)

129

152

188

217

250

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(7-11)

161

189

234

271

312

Junior Suite - Sea View

2Ad

167

187

229

271

303

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

226

252

309

365

407

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

167

187

229

271

303

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

209

233

286

339

377

Suite - Sea View

2Ad

217

246

303

354

416

Suite - Sea View

2Ad+1ad

293

332

407

477

562

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

217

246

303

354

416

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

271

307

377

442

520

Twin Deluxe - Sea View

2Ad

114

134

167

198

229

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

154

180

226

267

309

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

114

134

167

198

229

Twin Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

143

167

208

248

286

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

91

108

133

158

184

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

91

108

133

158

184

Twin Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

91

108

133

158

184

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad

110

127

158

185

212

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

110

127

158

185

212

Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

110

127

158

185

212

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad

138

157

198

231

265

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

186

212

267

312

358

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

138

157

198

231

265

Twin Superior Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

173

197

248

289

331

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 5

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе