Следете нé или притиснете Escape

  • Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице
  • Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице
  • Дополнително, изберете некој од понудените хотели/апартмани или побарајте понуда за други хотели/апартмани

Санторини

Santorini Palace 4* - Firostefani, isl. Santorini
4
Average: 4 (1 vote)
Odysseas Hotel 2* - Perivolos, isl. Santorini
2
Average: 2 (1 vote)
Paradise Resort 3* – Akrotiri, isl. Santorini
3
Average: 3 (1 vote)
Oia's Sunset 2* - Oia, isl. Santorini
2
Average: 2 (1 vote)
Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 3* - Kamari / isl. Santorini
3
Average: 3 (1 vote)
Veggera Hotel 4* - Santorini / isl. Santorini
4
Average: 4 (1 vote)
Kalimera Hotel 3* - Santorini / isl. Santorini
3
Average: 3 (1 vote)
La Maltese Oia Luxury Suites 4* - Oia, isl. Santorini
4
Average: 4 (1 vote)
Katikies Hotel 5* - Oia, isl. Santorini
5
Average: 5 (1 vote)
Iliada Hotel 2* - Perivolos, isl. Santorini
2
Average: 2 (1 vote)

Сите понуди за Санторини