Следете нé или притиснете Escape

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 3* - Kamari / isl. Santorini

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 3* - Kamari / isl. Santorini

Тип на соба / Категорија

Сместување

24.04.18-31.05.18

 

01.10.18-25.10.18

01.06.18-10.07.18

 

01.09.18-30.09.18

11.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad

179

283

349

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ad

242

382

471

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ch(0-5)

179

283

349

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ch(6-11)

224

353

436

Double Room -

2Ad

107

142

208

Double Superior  -

2Ad

116

165

248

Junior Suite -

2Ad

151

208

274

Junior Suite -

2Ad+1ad

204

281

370

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-5)

151

208

274

Junior Suite -

2Ad+1ch(6-11)

189

260

342

Maisonette 2 Brooms -

3Ad

177

245

359

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ad

208

283

406

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ch(0-5)

177

245

359

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ch(6-11)

221

307

448

Suite -

2Ad

179

283

349

Suite -

2Ad+1ad

242

382

471

Suite -

2Ad+1ch(0-5)

179

283

349

Suite -

2Ad+1ch(6-11)

224

353

436

Double Deluxe  - Outdoor Jacuzzi/Sea View

2Ad

207

325

453

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad

215

318

384

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ad

295

435

524

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ch(0-5)

215

318

384

Junior Suite - Jacuzzi

2Ad+1ch(6-11)

277

407

490

Double Room -

2Ad

142

177

243

Double Superior  -

2Ad

151

200

283

Junior Suite -

2Ad

187

243

309

Junior Suite -

2Ad+1ad

257

333

422

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-5)

187

243

309

Junior Suite -

2Ad+1ch(6-11)

242

312

395

Maisonette 2 Brooms -

3Ad

230

298

411

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ad

278

353

476

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ch(0-5)

230

298

411

Maisonette 2 Brooms -

3Ad+1ch(6-11)

292

377

518

Suite -

2Ad

215

318

384

Suite -

2Ad+1ad

295

435

524

Suite -

2Ad+1ch(0-5)

215

318

384

Suite -

2Ad+1ch(6-11)

277

407

490

Double Deluxe  - Outdoor Jacuzzi/Sea View

2Ad

242

360

490

Минимум престој

 

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе