Следете нé или притиснете Escape

Paradise Resort 3* – Akrotiri, isl. Santorini

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Важни информации

Geolocation

Paradise Resort 3* – Akrotiri, isl. Santorini

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-31.05.18

 

16.09.18-15.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-15.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Apartment Superior -

2Ad

180

245

295

Apartment Superior -

2Ad+1ad

180

245

295

Apartment Superior -

2Ad+2ad

180

245

295

Apartment Superior -

2Ad+3ad

180

245

295

Apartment Superior -

2Ad+4ad

180

245

295

Apartment Superior -

2Ad+5ad

180

245

295

Double Room -

2Ad

76

94

130

Double Superior  -

2Ad

87

109

150

Junior Suite -

2Ad

100

149

189

Suite Loft -

2Ad

141

189

260

Suite Loft -

2Ad+1ad

141

189

260

Suite Loft -

2Ad+2ad

141

189

260

Triple Room -

3Ad

99

134

169

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Apartment Superior -

2Ad

251

316

365

Apartment Superior -

2Ad+1ad

287

351

400

Apartment Superior -

2Ad+2ad

322

386

436

Apartment Superior -

2Ad+3ad

358

422

471

Apartment Superior -

2Ad+4ad

393

458

507

Apartment Superior -

2Ad+5ad

428

493

542

Double Room -

2Ad

146

164

200

Double Superior  -

2Ad

157

179

221

Junior Suite -

2Ad

172

220

260

Suite Loft -

2Ad

211

260

330

Suite Loft -

2Ad+1ad

246

295

365

Suite Loft -

2Ad+2ad

282

330

400

Triple Room -

3Ad

206

241

275

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Apartment Superior -

2Ad

221

285

334

Apartment Superior -

2Ad+1ad

241

306

355

Apartment Superior -

2Ad+2ad

261

326

375

Apartment Superior -

2Ad+3ad

281

345

395

Apartment Superior -

2Ad+4ad

300

365

415

Apartment Superior -

2Ad+5ad

321

385

435

Double Room -

2Ad

116

133

171

Double Superior  -

2Ad

127

149

190

Junior Suite -

2Ad

141

189

229

Suite Loft -

2Ad

180

229

299

Suite Loft -

2Ad+1ad

200

249

319

Suite Loft -

2Ad+2ad

221

268

340

Triple Room -

3Ad

160

195

229

Минимум престој

 

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе