Следете нé или притиснете Escape

Santorini Palace 4* - Firostefani, isl. Santorini

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Santorini Palace 4* - Firostefani, isl. Santorini

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-05.05.18

 

11.10.18-31.10.18

06.05.18-10.06.18

11.06.18-21.07.18

 

27.08.18-10.10.18

22.07.18-26.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

76

138

169

188

Double Room -

2Ad

100

183

212

242

Double Room -

2Ad+1ad

142

230

260

300

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

100

183

212

242

Double Room -

2Ad+1ch(3-11)

133

221

250

289

Double Superior  -

2Ad

132

212

241

283

Double Superior  -

2Ad+1ad

174

265

294

348

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-2)

132

212

241

283

Double Superior  -

2Ad+1ch(3-11)

165

608

283

334

Suite -

2Ad

147

277

325

360

Suite -

2Ad+1ad

189

336

383

418

Suite -

2Ad+1ch(0-2)

147

277

325

360

Suite -

2Ad+1ch(3-11)

180

325

372

407

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

98

160

191

210

Double Room -

2Ad

145

228

257

287

Double Room -

2Ad+1ad

209

297

327

367

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

145

228

257

287

Double Room -

2Ad+1ch(3-11)

200

288

317

356

Double Superior  -

2Ad

177

257

285

328

Double Superior  -

2Ad+1ad

241

332

361

415

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-2)

177

257

285

328

Double Superior  -

2Ad+1ch(3-11)

232

675

350

402

Suite -

2Ad

193

322

369

405

Suite -

2Ad+1ad

256

403

450

485

Suite -

2Ad+1ch(0-2)

193

322

369

405

Suite -

2Ad+1ch(3-11)

248

392

439

474

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе